Redactia.ro
Home » Monden » Mitoșeru și Noemi s-au împăcat? Ce spune prezentatorul despre relația cu fosta soție

Mitoșeru și Noemi s-au împăcat? Ce spune prezentatorul despre relația cu fosta soție

GALERIE FOTO (2) Mihai Mitoseru si Noemi

Nu sunt doar zvonuri, ci chiar imagini care dezvaluie faptul ca Mihai Mitoseru si Noemi inca se intalnesc. Mai mult de atat, totul este facut public de conturile oficiale ale vedetelor. Sa fie oare un pas urias catre o impacare, dupa cei 14 ani impreuna? Mihai Mitoseru a clarificat tot.

Mihai Mitoseru si Noemi si-au dat intalnire la o terasa din Bucuresti. Chiar prezentatorul TV a fost cel care a dezvaluit totul despre acest episod din viata celor doi fosti soti. Chiar daca nu mai sunt un cuplu, dupa divortul venit la 14 ani de casnicie, se pare ca ca relatia dintre Mitoseru si Noemi ramane cat se poate de vie si in prezentul lor.

La mai bine de un an dupa separarea oficiala, Mitoseru si Noemi inca se intalnesc.

Mitoseru si Noemi, din nou impreuna

Desi s-a zis ca divortul i-a facut sa mearga pe drumuri separate, se pare ca Mitoseru si Noemi se intalnesc din nou. O postare de pe Facebook cu cei doi a starnit un val mare de reactii din partea celor ce ii urmaresc pe cei doi fosti soti.

Mitoseru si Noemi au decis sa se revada. Au luat pranzul impreuna la o terasa din Bucuresti, ca in vremurile lor bune. Mai mult de atat, chiar actorul a postat fotografia impreuna cu blondina ce i-a fost partenera de viata, fapt ce lanseaza si mai multe zvonuri legate de relatia dintre ei.

Mitoseru a spus tot despre relatia cu Noemi

Imaginea cu Mihai Mitoseru si Noemi a starnit o serie de comentarii din partea fanilor celor doi. Insa tot actorul a fost cel care a facut lumina despre relatia cu fosta sotie.

Mihai Mitoseru a tinut sa specifice ce i-a adus din nou impreuna.

Mihai Mitoseru si Noemi, impreuna la terasa

Nu ne-am impacat, am venit sa ne treaca emotiile cat timp prietenul o sterilizeaza pe Misha (n.r. catelusa lor)”, este mesajul transmis celor din online de catre Mihai Mitoseru.

Asa ca se pare ca soarta ii readuce impreuna pe cei doi. Insa ceva pare sigur: Mitoseru si Noemi inca par fericiti impreuna, chiar daca sunt divortati.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: