Redactia.ro
Home » Stil de viață » Miturile liniilor din palmă. Ce înseamnă, de fapt, și care este adevărul despre lungimea lor

Miturile liniilor din palmă. Ce înseamnă, de fapt, și care este adevărul despre lungimea lor

Cititul în palmă

Dacă ai fost vreodată interesat de cititul în palmă sau te-ai întrebat ce reprezintă, de fapt, acele linii din palmele noastre, iată că în acest articol vei afla.

Cititul în palmă este o practică ce a apărut cu mulți ani în urmă în India, iar apoi s-a răspândit în întreaga lume. Există mai multe linii care ne pot ghida în citirea viitorului pe care-l vom avea, referitor la iubire, bani sau viața noastră, în general.

Linia vieții

Astfel de linia vieții ne arată forța fizică de care dispunem și de starea de sănătate pe care o vom avea de-a lungul vieții.

O linie lungă nu înseamnă neapărat că vom trăi mult ci doar că vom avea niște condiții de sănătate bune. Această linie se întinde ca un arc și începe de la degetul mare și degetul arătător spre încheietura mâinii. Dacă ai o linie groasă și puternică atunci înseamnă că ești foarte rezistent și te îmbolnăvești foarte greu.

Dacă ai o linie slabă sau întreruptă înseamnă că ești predispus la stres și te poți confrunta cu anumite probleme de sănătate. Dacă aceasta este suprapusă cu linia capului despre care vom vorbi mai târziu înseamnă că ești plin de negativitate.

Linia destinului

Linia destinului se află pe jumătatea palmei și ne arată capacitatea minții noastre și abilitatea de a ne controla propria soartă. Ea pornește de la baza palmei sau din centrul palmei aproape de încheietura mâinii și apoi se continuă până pe partea inferioara degetului mijlociu. Dacă această linie este îngroșată și dreaptă vei avea o viață care se va dezvolta foarte mult.

Dacă nu ai nici o linie sau ai o linie foarte subțire, atunci înseamnă că ești foarte dependent de ceilalți.  Dacă ai două linii sau chiar mai multe care încep prin puncte de pornire diferite,  înseamnă că te vei bucura într-adevăr de viață.

Linia inimii

Linia inimii începe în partea de jos a degetului mic și se continuă spre degetul arătător. Aceasta ne arată felul în care putem iubi și ne arată perioada în care vom fi îndrăgostiți pe timpul vieții noastre.

De obicei, linia se oprește în centrul indexului și a degetului mijlociu și acest lucru înseamnă că te vei bucura de stabilitate în dragoste. Dacă această linie este îndepărtată de degetul mic înseamnă că obții greu ceea ce iubești. Dacă este mai aproape de degetul mic, atunci ești o persoană ce refuză să își deschide inima în fața altora.

Linia capului

Linia capului arată puterea creierului, dar și inspirația pe care o avem ea fiind, de fapt, o modalitate prin care se manifestă felul în care gândim.

Linia dragostei

Linia dragostei arată cât de mult putem fi iubiți și abilitatea noastră de comunicare. Dacă este proeminentă, suntem foarte iubiți de parteneri și dacă este subțire trebuie să facem eforturi mai mari pentru a fi iubită de o persoană specială.

Linia banilor

Linia banilor este de obicei sub degetul arătător. Dacă avem o linie lungă și proeminentă înseamnă că banii nu reprezintă o grijă pentru noi, dar dacă nu avem nici o linie sau o linie foarte scurtă înseamnă că banii nu sunt o prioritate.

Linia căsătoriei

Linia căsătoriei arată cât ești de predispus de avea o căsnicie de lungă durată. Linia căsătoriei se află la baza degetului eu mic și spre degetul inelar. Cu cât este mai sus cu atât vei fi mai fericit și vei avea o căsnicie bună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: