Redactia.ro
Home » Știri » Moarte cumplită pentru o femeie. A fost aruncată de la balcon de propriul soț

Moarte cumplită pentru o femeie. A fost aruncată de la balcon de propriul soț

Crimă oribilă în Zalău.

O tragedie șocantă a avut loc noaptea trecută în Municipiul Zalău, unde o femeie a pierit în urma unui incident violent în care se presupune că soțul ei a aruncat-o de la balconul locuinței lor de la etajul 3. Desi vecinii au auzit țipete în timpul tragediei, intervenția rapidă a autorităților nu a putut salva viața victimei.

Poliția a fost alertată prin apelul de urgență 112 la ora 02:01, când a fost descoperit cadavrul unei femei în fața unui bloc din Zalău. La sosirea forțelor de ordine, s-a constatat că femeia a căzut de la etajul 3 al clădirii.

Fratele femeii a suferit un șoc

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj a preluat ancheta în acest caz. Autoritățile au început să strângă probe și să audieze martori pentru a elucida circumstanțele exacte ale tragediei. Din primele informații, fratele femeii decedate a fost prezent la locul tragediei, iar medicii au trebuit să intervină pentru a-i acorda asistență medicală, deoarece a suferit un atac de panică.

Ce au transmis oamenii legii în acest caz

„La data de 4 ianuarie, la ora 02.01, Poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că, în fața unui bloc din municipiul Zalău, a fost găsită o persoană decedată.

Ajunși la fata locului, polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj”, se arată în comunicatul poliției.

În astfel de momente tragice, este esențial ca comunitatea să fie solidară și să ofere sprijin celor afectați de aceste tragedii. Incidentele de violență domestică sunt extrem de grave, iar victimele sau martorii sunt îndemnați să solicite ajutor la numărul de telefon 0800 500 333, care este disponibil 24 de ore din 24. Aceasta reprezintă o resursă vitală pentru cei care se confruntă cu violența în familie și au nevoie de suport și protecție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: