Redactia.ro
Home » Știri » Moarte șocantă pentru o tânără de 20 de ani. Accidentul a avut loc pe drumul spre Mănăstirea Berivoi

Moarte șocantă pentru o tânără de 20 de ani. Accidentul a avut loc pe drumul spre Mănăstirea Berivoi

O tânără de 20 de ani a murit în urma unui accident rutier cumplit.

Seara trecută, un accident grav a avut loc pe drumul ce duce către Mănăstirea Berivoi, lângă Făgăraș. Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, provocând moartea unei tinere de 20 de ani și rănirea altor trei pasageri. Evenimentul tragic a fost raportat și gestionat de către forțele de ordine din Brașov.

Moarte șocantă pentru o tânără de 20 de ani

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brașov, accidentul a avut loc seara trecută pe un segment de drum în curbă către Mănăstirea Berivoi. Autoturismul, condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, se răsturnase în afara părții carosabile. La bord se aflau, în total, patru persoane.

Din păcate, o tânără de 20 de ani care se afla în mașină și-a pierdut viața, în ciuda eforturilor depuse de echipele de resuscitare. În prezent, forțele de ordine desfășoară o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte care au dus la producerea accidentului.

A fost activat Planul Roșu

Echipele de intervenție din Făgăraș au fost rapid mobilizate la fața locului, unde au constatat gravitatea situației. Din cauza numărului de victime și a stării critice a acestora, autoritățile au activat Planul roșu, aducând la fața locului resurse suplimentare pentru gestionarea situației de urgență.

Un accident cumplit a avut loc și la Crevedia

Tot în ultima perioadă, o altă tragedie a zguduit o altă comunitate. În Crevedia, un accident îngrozitor s-a soldat cu cel puțin cinci victime. Coliziunea dintre două autoturisme și un microbuz a necesitat intervenția de urgență a autorităților locale. Planul roșu a fost activat și în această situație, pentru a gestiona corespunzător situația extrem de gravă.

Autoritățile din zonă au mobilizat ample resurse medicale și de intervenție pentru a oferi asistență cât mai promptă victimelor și pentru a stabili cauzele precise ale accidentului. Misiunea este în curs de desfășurare, iar autoritățile vor continua să furnizeze informații pe măsură ce ancheta progresează.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: