Redactia.ro
Home » Homepage » Moarte tragică în Timișoara: s-a agățat de tramvai și a ajuns sub roțile acestuia

Moarte tragică în Timișoara: s-a agățat de tramvai și a ajuns sub roțile acestuia

GALERIE FOTO (3) Moarte tragică în Timișoara: s-a agățat de tramvai și a ajuns sub roțile acestuia

În ultima vreme au avut loc o mulțime de tragedii, dar cea din Timișoara a șocat o țară întreagă. Un bărbat și-a găsit sfârșitul în mod șocant, după ce s-a agățat de un tramvai în mers și a ajuns sub roțile sale. Acesta a fost apoi călcat din plin și medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Bărbat mort după ce s-a agățat de un tramvai

Un bărbat din Timișoara a avut parte e o moarte tragică, după ce s-a agățat de un tramvai în zona centrală Piață Libertății. Momentul tragic s-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 5:40. Acesta se afla în mers, când bărbatul s-a prins de el și și-a pierdut echilibrul. Din acest motiv, a căzut exact sub roțile garniturii și a fost lovit din plin de către mecanicul care nu a mai putut opri tramvaiul, pentru că totul s-a produs mult prea repede.

Bărbatul s-a ridicat brusc de pe o bancă și s-a dezechilibrat. Din imaginile susprinse de camerele de luat vedere din zonă putem observa că bărbatul nu era într-o stare prea bună și i se împleticeau picioarele, motiv pentru care s-a și lovit de tramvai. S-a ridicat și a încercat să deschidă, în mers, ultima ușă, dar a ajuns direct pe linia de tramvai.

”La data de 22.03.2023, în jurul orei 05:40, un bărbat în vârstă de 44 de ani a condus un tramvai pe strada Coriolan Brediceanu dinspre strada Dr. Iosif Nemoianu spre Piaţa Libertăţii, iar la intersecţie cu strada Paris a surprins şi accidentat un pieton care s-ar fi prins de tramvaiul aflat în mers, s-a dezechilibrat şi a căzut sub roţile acestuia. În urma impactului, pietonul a decedat”, a transmis IPJ Timiş.

Șoferul a primit dosar penal

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost dus la necropsie, unde se va stabili dacă era sub influența băuturilor alcoolice, pentru că părea destul de bulversat și gesturile sale erau extrem de nesigure. Șoferul tramvaiului a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a fost negativ. În urma accidentului, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, conform procedurilor, dar poliția spune că vatmanul nu este vinovat.

Până în acest moment, identitatea bărbatului nu a fost descoperită, astfel că se fac cercetări intense și în acest caz. Imediat ce va fi identificat, îi va fi anunțată și familia, care, ulterior, se va ocupa de toate cele necesare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: