Redactia.ro
Home » Monden » Moartea actriţei Sabine Boghici, învăluită în mister! Semnul pe care ea l-a lăsat înainte să cadă de la etajul 5 al unui hotel

Moartea actriţei Sabine Boghici, învăluită în mister! Semnul pe care ea l-a lăsat înainte să cadă de la etajul 5 al unui hotel

Un anunţ fulgerător a şocat lumea artistică în data de 14 septembrie: Sabine Boghici, actrița, de 49 de ani, cu origini românești, ar fi căzut de la geamul hotelului din Rio de Janeiro.

Artista fusese arestată anul trecut pentru că şi-ar fi jefuit mama. În martie, anul acesta a ieşit pe cauţiune. De atunci a tot încercat să-şi reabiliteze numele.

Sabine Boghici a lăsat un mesaj

Se ia în calcul varianta sinuciderii. De ce? Pentru că femeia a lăsat un bilet de adio înainte, astfel că oamenii legii merg pe această idee, dar nu exclud şi alte cauze. Deocamdată, ancheta se află în curs de desfăşurare.

Anchetatorii spun că femeia a furat 16 tablouri pe care tatăl său, împătimit colecţionar de artă, le-a lăsat moştenire soţiei. Operele semnate de artişti renumiţi precum Tarsila do Amaral și Emiliano Di Cavalcanti sunt estimate la zeci de milioane de lire sterline fiecare.

Cum şi-a păcălit mama?

Sabine Boghici şi-ar fi dorit atât de mult să pună mâna pe averea mamei sale, încât a născocit un plan. A angajat oameni care să pretindă că au puteri paranormale.

Un medium a păcălit-o pe mama Sabinei că fata ei s-ar afla în pragul unei morți iminente, și a pus-o pe femeie să plătească serviciile lui cu bani, bijuterii și tablouri.

Femeia angajată de Sabine a dus-o apoi la alte două individe care pretindeau că sunt o ghicitoare și o preoteasă, care i-au sugerat să plătească „munca spirituală” pentru a-i salva viața fiicei sale.

Bătrâna de 87 de ani a fost ținută în casă, legată şi înfometată luni în şir chiar de propria fiică. În total, şase oameni au fost arestaţi în acest caz, printre care şi soţia actriţei

Sabine era fiica unuia dintre cei mai mari colecționari de artă din Brazilia, Jean Boghici. Tatăl acesteia s-a născut în România în anul 1928 și s-a mutat în Brazilia în 1948 împreună cu prietenii săi, care erau evrei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: