Redactia.ro
Home » Știri » Moartea tragică a celor patru români în accidentul din Italia a adus un val de durere și suferință. Rudele își plâng amarul: „Dacă așa a vrut Dumnezeu, n-am cuvinte…” 

Moartea tragică a celor patru români în accidentul din Italia a adus un val de durere și suferință. Rudele își plâng amarul: „Dacă așa a vrut Dumnezeu, n-am cuvinte…” 

Cine sunt cei patru români care au decedat în tragicul accident de la Veneţia soldat cu 21 de persoane? Aurora și Georgiana, de doar 8 și 13 ani, au pierit alături de părinți

Moartea tragică a celor patru români în accidentul din Italia a adus un val de durere și suferință. Rudele își plâng amarul! Iată mărturisile emoționante!

Moartea tragică a celor patru români în accidentul din Italia a adus un val de durere și suferință

Aurora și Georgiana, două copile cu vârstele de 8 și 13 ani, alături de mama lor, Mihaela, în vârstă de 42 de ani, și tatăl lor, Mircea, în vârstă de 45 de ani, sunt cei patru români care și-au găsit sfârșitul tragic atunci când autocarul în care se aflau a căzut de pe un pod, de la o înălțime de 15 metri.

Trista veste a decesului lor a fost primită cu durere în suflete, dar a fost confirmată abia după aproximativ 24 de ore de la accident. Identificarea victimelor a fost extrem de dificilă din cauza stării în care se aflau.

Acești patru români se stabiliseră în Germania de ceva vreme, dar au decis să vină într-o scurtă vacanță la Veneția și s-au cazat la campingul care închiriase autocarul.

familie

Rudele își plâng amarul: „Dacă așa a vrut Dumnezeu, n-am cuvinte…”

Mama lui Mircea, acum sfâșiată de durere, se confruntă acum cu o suferință cumplită, pierzând nu doar copiii, ci și nepoții. În trecut, aceasta a trebuit să-și înmormânteze și un alt copil. În plus, sora lui Mircea a trecut la cele veșnice acum câțiva ani din cauza unei boli necruțătoare.

„Am vorbit şi ne-a spus că pleacă în excursie în Italia. N-am ştiut nimic. Fata a murit acum un an. Dacă aşa a vrut Dumnezeu, nu te poţi pune împotrivă. N-am cuvinte. Am fost la medic, am luat medicamente, nu pot să ma exteriorizez”, a declarat tatăl bărbatului, potrivit Observator.  

„Două fetiţe extraordinare. Acum o lună şi jumătate au fost aici. E ceva de nedescris. Ceva foarte dureros”, spune și un vecin al familiei.

Tragedia a avut loc atunci când un autocar electric, în care se aflau turiști, s-a prăbușit de pe podul care conecta Veneția de Mestre și a fost cuprins de flăcări. Printre victimele acestui incident tragic s-au numărat cei patru români, alături de alte 17 persoane. În total, 21 de vieți au fost pierdute, incluzând doi copii și un adolescent, în timp ce alți 18 pasageri au suferit răni grave.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: