Redactia.ro
Home » Știri » Moartea unui cunoscut model, un adevărat mister! Iată ce a apărut pe contul său de Twitter la scurt timp după deces

Moartea unui cunoscut model, un adevărat mister! Iată ce a apărut pe contul său de Twitter la scurt timp după deces

La doar 31 de ani, un cunoscut model de OnlyFans s-a stins din viață într-un mod misterios. Heather Sargent, cunoscută drept „Nyte”, a decedat în luna iunie, în Las Vegas. Cu doar câteva zile înainte de tragicul moment, postase o imagine destul de sexy pe rețelele de socializare. Modelul avea peste 300 de mii de urmăritori pe platformele sociale. Un mesaj dubios, în numele surorii lui Nyte, a apărut pe Twitter la doar câteva zile de la dispariția prematură a tinerei.

Moartea unui cunoscut model, un adevărat mister! Iată ce a apărut pe contul său de Twitter la scurt timp după deces

„Persoana pe care ați căutat-o a fost găsită. În acest moment, familia și prietenii nu mai pot spune nimic. Vă rog să nu adresați întrebări. Lăsați-o să se odihnească în pace”, este mesajul postat de presupusa soră a decedatei.

Totodată, această persoană a distribuit şi un link către platforma GoFundMe, în scopul strângerii de fonduri pentru ca trupul tinerei de 31 de ani să fie adus din Nevada în Georgia.

Și urmăritorii tinerei sunt în stare de șoc. Aceștia au transmis mai multe mesaje de condoleanțe. „Speram să fie doar un coșmar, o să-mi fie dor de tine”, ”Odihnește-te în pace. Sper să se facă dreptate”. Acestea sunt doar câteva dintre mesajele trimise de urmăritorii cunoscutului model.

Prin platforma GoFundMe s-au strâns aproximativ 6000 de dolari. În dreptul donațiilor apare și mesajul:Sufletul și spiritul ei au condus-o spre locuri frumoase, iar în călătoria ei a întâlnit oameni la fel de frumoși.

În ultima perioadă, locuia în Las Vegas, Nevada. A lăsat în urmă o mamă, un tată, o soră, un nepot și un unchi. Și mulți prieteni. Cerem ca orice întrebare în acest moment să fie abținută, deoarece nu avem răspunsuri. Sperăm să se schimbe totul în viitor”, arată nypost.com.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: