Redactia.ro
Home » Știri » Modelul Andre Bîrleanu, arestat preventiv după ce a fost acuzat că a răpit, bătut și violat o femeie în Bucureşti

Modelul Andre Bîrleanu, arestat preventiv după ce a fost acuzat că a răpit, bătut și violat o femeie în Bucureşti

Andre Bîrleanu, care e un cunoscut fotomoel, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce o femeie l-a acuzat că a târât-o într-un apartament din centrul Bucureștiului, unde a bătut-o și a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el.

Victima susţine că a fost obligată de Bîrleanu să-l urmeze într-un imobil din centrul Capitalei, bărbatul târând-o până la lift, iar după ce au ajuns în apartament, a lovit-o cu pumnii şi cu palmele şi nu i-a mai permis să plece.

Femeia, luată cu forţa în apartamentul lui?

Conform unor surse, în plângere, femeia a spus că a fost luată cu forțat fiind târâtă și trasă de mâini pe casa scării până la liftul imobilului, iar după ce au ajuns în apartament, numitul Bîrleanu Vivien Adrian fără un motiv anume a lovit-o pe aceasta cu pumnii în cap, cu palmele peste față, nu i-a permis să părăsească apartamentul, după care, cauzându-i o stare de temere a obligat-o să întrețină relații sexuale cu acesta în mod repetat.

Cercetarile sunt efectuate pentru infractiunile de viol, lovirea sau alte violențe și lipsirea de libertate în mod ilegal.

L-au arestat pentru 30 zile

Instanţa a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, respingându-i solicitarea de a fi plasat în arest la domiciliu sau sub control judiciar. În aceeaşi zi, Andre Bîrleanu a contestat decizia.

„Emite mandatul de arestare preventivă nr. 113/UP/2023. Respinge, ca nefondată, cererea inculpatului de a se lua împotriva sa măsura preventivă a arestului la domiciliu sau control judiciar.

În baza art. 275 alin.3 C. proc. pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, onorariul apărătorului desemnat din oficiu urmând a fi înaintat din fondurile Ministerului Justiţiei.

Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru Ministerul Public”, a stablit instanţa de judecată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: