Redactia.ro
Home » Homepage » Modul inedit prin care fanii lui Liviu Teodorescu au aflat că va fi tată. Clipul a emoționat internauții VIDEO

Modul inedit prin care fanii lui Liviu Teodorescu au aflat că va fi tată. Clipul a emoționat internauții VIDEO

Modul inedit prin care fanii lui Liviu Teodorescu au aflat că va fi tată. Clipul a emoționat internauții VIDEO

Iată modul inedit prin care fanii lui Liviu Teodorescu au aflat că va fi tată! Clipul a emoționat internauții.

Modul inedit prin care fanii lui Liviu Teodorescu au aflat că va fi tată

Liviu Teodorescu este un artist complet, un soț iubitor și viitor tătic. Acesta are o relație cu soția sa de mai bine de 10 ani, iar acum au parte de cele mai frumoase clipe din viața lor, deoarece partenera de viață a acestuia a anunțat că este însărcinată. Familia lor prinde contur, iar Liviu Teodorescu a simțit nevoia să le împărtășească fanilor săi marea veste pe rețelele sociale. Acesta a postat pe Instagram un videoclip în care își anunță fanii că va deveni tătic.

Soția lui Liviu Teodorescu a făcut un clip prin care i-a dezvăluit acestuia faptul că este gravidă, iar mai apoi artistul l-a distribuit pe rețelele sociale pentru ca toți fanii lui să-i simtă bucuria. Aceasta a creat un moment unic și emoționant, dăruindu-i partenerului ei de viață o cutie în care era așezată o pereche de pantofiori mici, albi alături de un mesaj:

„Bună, tati! Te rog să îi ții tu până ne vedem! Eu și mami te iubim”.

„Azi, sunt cel mai fericit om din lume. Acest Azi a fost acum 4 luni, când am aflat că vom fi 3. 2 oameni care se iubesc, mai aduc pe lume 1 suflet. Este copleșitor sentimentul, nu poate fi descris. Filmulețul este făcut de @iulialu , care a vrut să mă anunțe într-un fel pe care să nu-l uit toată viața. Suntem fericiți” , a fost mesajul emoționant care a însoțit clipul emoționant.

Tot în cadrul clipului, Liviu Teodorescu a împărtășit cu fanii și prima ecografie cu bebelușul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liviu Teodorescu (@liviuteodorescu)

Liviu Teodorescu, devotat soției lui de peste 10 ani

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, sunt împreună de peste 10 ani, încă din liceu, iar destinul a lucrat în favoarea lor. În 2021 cei doi au decis să să spună marele „DA!” în fața lui Dumnezeu. Îndrăgitul interpret a dezvăluit chiar după nuntă că își dorește să devină tătic:

„Da, suntem în proces de creație. Dacă se întâmplă, e foarte bine! Eu abia aștept. Sunt fiert! Abia aștept. Eu sunt cum sunt, îmi văd de treaba mea, îmi place să fiu disciplinat, să merg la studio, la concerte. Pentru mine, este fix la fel.

Nu cred că este ceva diferit. Nu am cerut-o doar pentru că așa se face. Am vrut să trăim momentul ăsta și să ne bucurăm de el. Nu a fost o presiune. A fost o decizie de-a noastră ca să fim romantici până la capăt”, a dezvăluit acum ceva timp artistul , în cadrul emisiunii Duet cu Alexandra Ungureanu. Mai mult acesta a spus la un moment dat că își dorește gemeni!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: