Redactia.ro
Home » Sport » Mohamed Salah, erou pentru doi puşti! Gestul impresionant al egipteanului

Mohamed Salah, erou pentru doi puşti! Gestul impresionant al egipteanului

Mohamed Salah, erou pentru doi puşti

Mohamed Salah, erou pentru doi puşti din Liverpool. Aceştia se aflau la poarta centrului de antrenament al celor de la Liverpool. Sperau să vadă câţiva jucători după antrenament şi să le facă cu mâna.
Louis Fowler, în vârstă de 11 ani şi fratele acestuia l-au observat pe Mohamed Salah la volanul maşinii sale. Au luat-o la fugă pentru a-l saluta. Din neatenţie Louis s-a izbit cu faţa de un stâlp. Imediat a început să-i curgă sânge din nas. Îngrijorat jucătorul celor de la Liverpool, a întors maşina şi a coborât pentru a vedea ce face micuţul fan. După ce s-a asigurat că totul este bine, egipteanul i-a dus pe băieţi acasă şi a făcut şi poze cu ei.

„Mohamed Salah, mulțumesc pentru că te-ai întors din drum pentru a verifica dacă băieții sunt bine. Te iubește foarte mult, iar durerea a trecut imediat, odată ce te-ai dus să îl îmbrățișezi”, a scris pe Twitter, tatăl copiilor.

Mohamed Salah, în mijlocul unui scandal rasist

În urmă cu câteva zile, un fan al echipei Everton a publicat un tweet cu tentă rasistă care îl viza pe egiptean. Poiţia l-a identificat imediat, iar bărbatul a fost reţinut. Nu este prima dată când Mohamed Salah este ţinta unor asemenea atacuri. Sezonul trecut, la meciul Slavia Praga – Chelsea, din prima manșă a sferturilor Europa League, fani ai lui Chelsea au postat un film indecent. În acesta cântau o melodie jignitoare la adresa jucătorului. Fanii au postat filmul pe toate reţelele de socializare şi l-au cântat şi într-un bar înaintea meciului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: