Redactia.ro
Home » Sport » Moment amuzant la conferința Simonei Halep! Românca, în optimi la Australian Open

Moment amuzant la conferința Simonei Halep! Românca, în optimi la Australian Open

Simona Halep, WTA, FED Cup, Miami, Roland Garros, Simona Halep ultimul turneu

Simona Halep a doua favorită a turneului de la Australian Open s-a calificat fără emoții în optimile competiției. La conferința de după meci, Helep a fost protagonist unui moment amuzant.

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală după ce a învins-o 6-1, 6-3 pe Veronika Kudermetova, într-o oră și 18 minute. Jurnaliștii au vrut să afle la conferința de după meci, ce rol are dragostea în viața ei. Când a auzit întrebarea campioana noastră a început să râdă.

“Nu mă gândesc în ce zi joc, care e însemnătatea zilei respective, dar, da, e plăcut să fiu aici și în februarie. Mă voi concentra doar pe tenis, las sărbătoarea de Valentin’s Day pentru după meci. Dragostea înseamnă totul pentru mine, în viața mea. Îmi place să împărtășesc cu cei apropiați totul. Dragostea pentru sport e la fel de importantă, pentru că altfel gestionezi meciurile grele, deplasările”, a spus Simona Halep.

În optimile primului turneu de Grand Slam al anului, Simona Halep o va întâlni pe Iga Swiatek, una dintre cele mai în formă jucătoare. Până acum au mai jucat de două ori, fiecare câștigând câte un meci.

Toată presa internațională, cu ochii pe Halep

După Victoria din turul trei de la Australian Open publicațiile din toată lumea i-au rezervat româncei spații ample.

„A fost un meci solid al Simonei, care a profitat de emoțiile și nervii Kudermetovei pentru a câștiga cu 6-1 6-3. Simona Halep a început furios această partidă, reușind breakul devreme, ceea ce i-a sporit încrederea în sine. A fost vizibil de la început că era dornică să evite problemele cu care s-a confruntat în meciul cu Tomljanovic și a jucat mult mai bine în general. Simona Halep a reușit 4 ași și 14 lovituri direct câștigătoare (doar 8 erori neforțate) pentru a-și adjudeca setul de deschidere. Kudermetova nu a reușit nimic și a comis 14 erori, majoritatea dintre ei la al doilea serviciu, unde a avut un procentaj înfiorător.”, spun cei de la tennisuptodate.com.

„Halep îşi ridică nivelul de joc şi ajunge în săptămâna a doua la Australian Open. Simona Halep a câştigat meciul cu Veronika Kudermetova după două seturi solide şi revine în sferturi la Melbourne. Fiind adusă la marginea prăpastiei de Ajla Tomljanovic în runda precedentă, favorita număru 2 a revenit la cel mai bun joc al ei şi a „expediat-o” pe Veronika Kudermetova. De remarcat determinarea Simonei Halep, care a reuşit primele două break-uri ale partidei şi a fructificat prima minge de set. Retururile câştigătoare au ajutat-o să domine meciul.”, au scris cei de la WTA.

„O Simona Halep tăioasă nu a fost deranjată de favorita din Rusia. Simona Halep a traversat cu succes un tărâm necunoscut şi a învins-o pe favorita 32 Veronkia Kudermetova. Sportiva din România şi-a câştigat mult râvnitul loc în runda a patra la Australian Open 2021” au titrat cei de la Australian Open.