Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, în turul trei la Australian Open! A revenit în setul decisiv de la 2-5

Simona Halep, în turul trei la Australian Open! A revenit în setul decisiv de la 2-5

simona halep, simona halep retragere, Miami

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Australian Open, la capătul unui meci care a durat două ore și jumătate. Constănțeanca a fost condusă în setul decisiv, dar a reușit să revină senzațional.

Simona Halep a învins-o în trei seturi, scor 4-6, 6-4, 7-5 pe Ajla Tomljanovic. Eleva lui Darren Cahill a reușit să-și mențină calmul și în momentele dificile reușind până la urmă să-și facă jocul cu lovituri variate.

„Mă aşteptam să joace foarte tare, ştiam că e o adversară foarte puternică, dar a fost mult mai greu decât credeam. Sunt fericită că pot să zâmbesc acum. La 2-5, nu am avut gânduri pozitive sau dintre cele mai frumoase, eram supărată pe faptul că am greșit, nu neapărat pe scor. Dar, am reuşit să mă motivez şi sunt foarte fericită că am învins. Mi-am dorit foarte mult să câştig această partidă”, a declarat după meci Simona Halep.

În turul următor, Halep o va întâlni pe rusoaica Veronika Kudermetova. Până acum românca a adunat 215.000 de dolari australieni și 130 de puncte WTA la Australian Open.

Sorana Cîrstea a trecut de turul doi

A doua româncă care a mai rămas pe tabloul principal la Australian Open, Sorana Cîrstea s-a calificat mai departe. În turul doi a învins-o pe favorita numărul 9, Petra Kvitova, scor 6-3, 1-6, 6-1.

„Am fost una dintre jucătoarele care s-au aflat în carantină strictă. Cred că e impresionant să vii după 15 zile în care nu ai lovit mingea şi să joci în felul în care am făcut-o eu azi. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Am pierdut multe meciuri cu Petra, care este o jucătoare extraordinară. Loveşte mingea foarte puternic. Mi-a trebuit ceva timp pentru a-mi adapta jocul, dar după aceea am simţit că o pot învinge şi m-am simţit încrezătoare. Sunt foarte fericită că am câştigat”, a declarat Sorana Cîrstea, la finalul meciului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: