Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, victorie categorică! Discursul care i-a amuzat pe australieni

Simona Halep, victorie categorică! Discursul care i-a amuzat pe australieni

simona halep, simona halep discurs, sorana cîrstea, Australian Open 2021,

Simona Halep nu a avut nicio problemă în primul tur la Australian Open. A câștigat rapid, scor 6-2, 6-1 meciul cu Lizette Cabrera. După meci, constănțeanca a făcut o declarație care i-a amuzat pe spectatori.

Simona Halep, cap de serie numărul doi la Australian Open a avut nevoie de 60 de minute pentru a câștiga partida din runda inaugurală. În turul secund va întâlni o altă australiancă, pe Ajla Tomljanovic (72 WTA). Aceasta a învins-o în primul meci pe Misaki Doi, cu 6-2, 6-1.

”Mă simt excelent aici la Melbourne. Am amintiri extraordinare, e o plăcere să revin. Încerc să joc cel mai bun tenis al meu, dar nu e ușor. E complicat mereu primul meci cu o jucătoare. Vreau s-o felicit pe Lizette Cabrera, are toată cariera în față. Întotdeauna e dificil să joci cu beneficiare de wild card-uri, dar am încercat zilele trecute s-o analizez, am urmărit meciuri de-ale ei, mi-am făcut temele. Mă simt bine fizic. Îmi va fi, cu siguranță, greu în următorul meci, e complicat să joc împotriva adversarelor care lovesc foarte puternic, dar trebuie să fiu puternic pe picioare și să mă concentrez pe jocul meu”, a spus Simona Halep.

Discursul care i-a amuzat pe australieni

După meci, Simona Halep a dat o declarație pe teren care le-a mers la inimă australienilor din tribune. Românca va juca și în proba de dublu alături de reprezentanta Australiei, Charlotte Kempenaers Pocz. Adversarele vor fi tot australience. În turul secund Halep joacă tot cu o jucătoare de la Antipozi.

”Darren (antrenorul australian al Simonei) m-a ajutat să găsesc o parteneră pentru dublu. Vreau să mulțumesc și organizatorilor pentru wild card. Este bine că voi avea un alt meci, sper că vom putea câștiga. Vom juca împotriva altor două australience, deci tot ce este în jurul meu este australian”, a spus Simona Halep, spre bucuria suporterilor din tribune.

Sorana Cîrstea, în turul doi
Sorana Cîrstea (30 de ani, 68 WTA) s-a calificat în turul doi la Australian Open. A câştigat duelul din primul tur, cu compatrioata sa, Patricia Ţig (26 de ani, 56 WTA), scor 6-2, 6-1. După această victorie a primit un cec în valoare de 95.600 de euro și 70 de puncte WTA.
Jucătoarele care părăsesc Australian Open în primul tur primesc 63.750 de euro şi câte zece puncte WTA. după prima zi a turneului România mai are doar două reprezentante pe tabloul principal. Irina Begu, Mihaela Buzărnescu şi Patricia Ţig au fost eliminate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: