Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, start la Australian Open! Cu cine joacă în primul tur

Simona Halep, start la Australian Open! Cu cine joacă în primul tur

simona halep, Australian Open 2021, primul tur

Simona Halep debutează astăzi, de la ora 10.00 la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. În primul tur o va întâlni pe Lizette Cabrera.

Întâlnirea dintre Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) și Lizette Cabrera (23 de ani, 140 WTA) este prima de pe arena „Rod Laver”. Adversara româncei a primit un wild card pentru a participa la turneu. Deocamdată australianca nu a ajuns în primele 100 de jucătoare ale lumii.

“Mă bucur să fiu aici, să joc din nou la un Grand Slam. Sunt fericită să fiu în Australia, mereu am jucat bine. Sper să joc cel mai bun tenis al meu. M-am chinuit puțin cu spatele, din cauza aerului condiționat. Mușchiul s-a blocat puțin, dar am făcut tratament și mă simt mai bine. Nu e nimic periculos, sunt obișnuită. Așa se întâmplă când mi-e frig. Am pățit-o și anul trecut, la Roland Garros. Nu sunt foarte îngrijorată, dar am grijă”, a declarat Simona Halep la conferința premergătoare meciului.

Halep, a doua favorită a turneului

Este pentru prima dată când Halep o va întâlni pe teren pe Lizette Cabrera, care este prezentă la Australian Open pentru a 5-a oară. La conferința de presă, Simona Halep a remarcat, la fel ca și alți jucători că suprafața de joc este mult mai rapidă decât în alți ani. Turneul Australian a fost mereu considerat ca având una dintre cele mai rapide suprafețe de joc.

„Am simțit că terenul e mai rapid față de anul trecut. Mereu când vin aici mă gândesc la rezultatele din trecut Mă gândesc că pot să le obțin din nou, dar nu vreau să pun presiune pe mine. Sunt concentrată pe ceea ce am de făcut”, a mai spus Halep.

Irina Begu a pierdut în primul tur

Irina Begu (30 de ani, 79 WTA) a fost eliminată în turul I la Australian Open. A pierdut scor 3-6, 4-6 în fața Ninei Stojanovic, din Serbia. Aceasta o va întâlni în turul următor pe Serena Williams. Irina Begu începuse destul de bine sezonul, după 4 victorii la turneul Gippsland Trophy, unde a ajuns până în sferturi.
Și Mihaela Buzărnescu (138 WTA) a fost eliminată în primul tur la Australian Open. Aceasta a pierdut scor 6-2, 4-6, 6-3, după două ore și trei minute de joc în fața Biancăi Andreescu (8 WTA).
România mai are 4 reprezentante pe tabloul principal la Australian Open. Halep, Țig, Cîrstea și Bogdan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: