Redactia.ro
Home » Sport » Gestul făcut de Simona Halep pentru iubitul ei! Darren Cahill a început să râdă

Gestul făcut de Simona Halep pentru iubitul ei! Darren Cahill a început să râdă

simona halep, Toni Iuruc, gest tandru, Australian Open,

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Gippsland Trophy, după ce a învins-o în două seturi pe Laura Siegemund, scor 6-2, 6-4. Înaintea meciului, australienii au surprins un moment amuzant între Simona Halep și Toni Iuruc.

Simona Halep a mers în Australia însoțită de iubitul său, Toni Iuruc. Se știe faptul că acesta o însoțește pe jucătoarea de tenis la toate turneele, de când au o relație, dar de fiecare dată omul de afaceri este o prezență foarte discretă. De această dată, australienii au surprins un moment amuzant. Simona Halep a încercat să-și ajute iubitul să-și dea cu cremă de soare, dar i-a băgat-o în ochi. Darren Cahill, antrenorul româncei a fost și el prezent și s-a amuzat teribil.

„Gata de distracţie la soare.”, au postat cei de la Australian Open, pe Twitter, în dreptul fotografiilor.

Prima dată Simona Halep și Toni Iuruc au fost surprinși împreună tot la un turneu de tenis. Se întâmpla în 2019, la Londra, atunci când românca a câștigat turneul de Grand Slam de la Wimbledon. La revenirea în țară, omul de afaceri și-a însoțit iubita și la Palatul Controceni, unde a fost decorată de președintele României, Klaus Iohannis.

Simona Halep dă din casă

Australienii au fost foarte curioși să afle amănunte despre colaborarea dintre Simona Halep și Darren Cahill. I-au adresat întrebarea chiar după meciul cu Laura Siegemund câștigat de constănțeancă în două seturi, 6-2, 6-4. Halep a fost destul de surprinsă de întrebare, apoi l-a întrebat și ea același lucru pe antrenorul care se afla în tribune.

„Darren, care e secretul? Cred că mă înţelege foarte bine, ştie mereu tot ce simt, tot ce am nevoie pe teren, dar şi înainte de meciuri. Comunicarea dintre noi cred că este cheia relaţiei. Este blând, dar şi dur în acelaşi timp, deci nu e uşor să lucrezi cu el, dar îi mulţumesc că este mereu lângă mine.”, a afirmat Simona Halep.


Simona Halep este antrenată de Darreen Cahill din 2015. Inițial cei doi au lucrat într-un program de dezvoltare a carierei tinerilor jucători. Trei ani mai târziu, australianul a încetat pentru o perioadă să o mai pregătească pe Simona Halep. La finalul anului 2019, a revenit asupra deciziei. Alături de el, românca a obținut cele mai bune rezultate din carieră.

Halep, în sferturi la Gippsland Trophy

Românca nu a avut nicio problemă și s-a calificat în sferturile turneului după ce a trecut în două seturi 6-2, 6-4 de Laura Siegemund. Mai departe va avea însă un meci mai greu. O va ântâlni pe Ekaterinei Alexandrova, sportivă de 26 de ani din Rusia, clasată pe locul 33 în ierarhia WTA. Rusoaica a trecut în optimile Gippsland Trophy de Iga Swiatek (17 WTA), campioana din 2020, de la Roland Garros. Simona Halep și Ekaterina Alexandrova se vor întâlni pentru a treia oară. Precedentele două meciuri directe au avut loc în 2019, Halep reușind să se impună la Cincinnati, 3-6, 7-5, 6-4, iar Alexandrova la turneul de la Beijing, 6-2, 6-3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: