Redactia.ro
Home » Știri » Moment dramatic pe A1! Un bărbat s-a aruncat dintr-o maşină în mers, a încercat să se sinucidă! (VIDEO)

Moment dramatic pe A1! Un bărbat s-a aruncat dintr-o maşină în mers, a încercat să se sinucidă! (VIDEO)

Au fost clipe de groază pe A1, unde un cetăţean francez s-ar fi aruncat dintr-un autoturism în mers, în zona municipiului Arad.

Totul s-a întâmplat după ce bărbatul de 62 ani s-ar fi certat în maşină cu iubita sa de 38 ani, aflată la volan. Victima a fost dusă în comă la spital.

Francezul stătea pe locul din dreapta, faţă

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Arad, francezul are 62 de ani şi era pasager pe locul din dreapta din faţă.

„Victima a sărit din autoturism şi se află în stare comatoasă. Este transportată la Unitatea de Primire Urgenţe”, a transmis SAJ. Francezul este în stare critică.

În imagini se vede cum autoturismul circulă cu viteză în momentul în care bărbatul cade pe șosea şi se rostogoleşte pe asfalt.

„Pacientul a ajuns la noi cu traumatisme multiple, un traumatism cranian sever, multiple escortații și o fractură de membru superior stâng”, spune dr. Cătălin Hreniuc, directorul medical al Spitalului Județean.

Iubita francezului, lăsată să plece

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a transmis că se fac cercetări, în timp ce surse din rândul anchetatorilor au declarat că iubita francezului, care este din Bulgaria, a spus că bărbatul a sărit din maşină după ce au avut o ceartă.

Femeia a fost audiată de polițiștii arădeni, apoi lăsată să plece.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: