Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Moment emoționant pentru un profesor. Elevii i-au pregătit o surpriză care l-a făcut să plângă

Moment emoționant pentru un profesor. Elevii i-au pregătit o surpriză care l-a făcut să plângă

Un video  cu peste șapte milioane de vizualizări face furori, zilele acestea, pe Tik-Tok. O clasă de elevi din Marea Britanie au vrut să-i mulțumească profesorului cu care au susținut orele online și i-au pregătit o surpriză. Cadrul didactic nu s-a putut abține și a început să plângă.

Moment emoționant pentru un profesor. Elevii i-au pregătit o surpriză care l-a făcut să plângă

Școala online va fi memorabilă pentru mulți elevi și profesori. Pentru un cadru didactic din Marea Britanie cu siguranță va fi, după ce elevii săi i-au pregătit o surpriză, care i-a adus lacrimi de emoție. Momentul a devenit viral pe Tik-Tok și a strâns peste șapte milioane de vizualizări, informează mirror.co.uk.

Elevii au vrut să-i mulțumească cadrului didactic pentru tot efortul depus pe perioada predării oline. Așa că, fiecare dintre ei au scris pe foi mesaje emoționante, în semn de apreciere față de dascăl. Cu toții au intrat la oră cu camerele oprite, iar mai apoi, le-au pornit, și așa a avut loc surpriza.

„O, băieți, mă faceți să plâng. Mulțumesc”,a spus profesorul, dându-și ochelarii de la ochi, jos, pentru a-și șterge lacrimile.

The students all holding up thank you messages

Ce mesaje i-au transmis elevii

”Nu aș vrea să fiu dramatic, dar mi-aș da viața pentru profesorul Brown”/ ”Profesorul Brown merită susținut cu orice preț”/ ”Mulțumim, domnule Brown”/”Vă mulțumim pentru semestrul minunat”/ ”Vă apreciem”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Cum și-a făcut un elev de clasa a V-a profesorul să plângă

Un alt elev, de la o altă școală, și-a impresionat profesorul până la lacrimi printr-un mesaj lăsat pe un bilețel, așezat pe catedră. Markus i-a scris cadrului didactic cuvinte extrem de profunde precum: ”vă văd ca pe un tată”, ”vă iubesc”. Asta pentru a-i arăta că școala a început mai mult să-i placă, datorită lui.

”Vă mulțumesc pentru că sunteți un profesor grozav și pentru că sunteți uimitor! Anul ăsta școala a fost atât de distractivă și mi-a plăcut mult, dar asta doar datorită dumneavoastră. Aș vrea ca mai mulți profesori să fie ca dumneavoastră. Vă văd ca pe tatăl meu. Nu mi-am cunoscut niciodată tatăl adevărat, dar acum nu mai sunt supărat, pentru că mă tratați de parcă aș fi copilul dumneavoastră. Mă faceți atât de fericit. Îmi dați mereu să mănânc când mi-e foame și mă îmbrățișați când sunt trist. Nu o să vă uit niciodată, domnule J. Vă iubesc și nu o să vă uit!

Cu dragoste,
Markus” este scris pe bilețelul elevului lăsat pe catedra profesorului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: