Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Mesajul emoționant al unui elev pentru profesorul său: ”Vă văd ca pe tatăl meu”

Mesajul emoționant al unui elev pentru profesorul său: ”Vă văd ca pe tatăl meu”

Mesajul emoționant al unui elev pentru profesorul său. Un cadru didactic a fost impresionat până la lacrimi de unul dintre elevii săi. Acesta i-a lăsat scrise câteva rânduri pe un bilețel, care au devenit virale în mediul online.

Mesajul emoționant al unui elev pentru profesorul său:”Vă văd ca pe tatăl meu”

Mesajul emoționant al unui elev pentru profesorul său. Un cadru didactic a avut parte de una dintre cele mai frumoase zile, datorită unui elev de clasa a v-a. Nu a știut ce impact pozitiv a avut asupra acestuia, până să găsească un bilețel pe catedră, pe care erau scrise câteva rânduri în semn de apreciere. Profesorul a fost impresionat până la lacrimi de ceea ce a citit și a postat mesajul pe rețelele de socializare, transmite dailynews.ro

Elevul care și-a făcut dascălul să plângă se numește Markus, iar școala a început să-i placă mai mult de când l-a cunoscut pe acesta. Markus i-a scris că-l vede ca pe tatăl său de care nu știe nimic, de altfel. Totodată, elevul se simte ca fiul său, deoarece are grija lui, adesea și a ținut să-i împărtășească că-l va iubi mereu și că nu-l va uita niciodată.

”Pentru domnul J,

Vă mulțumesc pentru că sunteți un profesor grozav și pentru că sunteți uimitor! Anul ăsta școala a fost atât de distractivă și mi-a plăcut mult, dar asta doar datorită dumneavoastră. Aș vrea ca mai mulți profesori să fie ca dumneavoastră. Vă văd ca pe tatăl meu. Nu mi-am cunoscut niciodată tatăl adevărat, dar acum nu mai sunt supărat, pentru că mă tratați de parcă aș fi copilul dumneavoastră. Mă faceți atât de fericit. Îmi dați mereu să mănânc când mi-e foame și mă îmbrățișați când sunt trist. Nu o să vă uit niciodată, domnule J. Vă iubesc și nu o să vă uit!

Cu dragoste,
Markus” este scris pe bilețelul elevului lăsat pe catedră.

Profesorul a postat bilețelul pe Twitter

Emoționat de-a dreptul și cu ochii în lacrimi, profesorul J a postat rândurile scrise de elev pe Twitter. Acestea au devenit imediat virale, deoarece au fost distribuite de mii de oameni.

 ,,Am intrat în clasă și am găsit pe catedră biletul ăsta, unul dintre copiii mei l-au scris… Am încercat din greu să nu izbucnesc în plâns”, a scris profesorul pe Twitter.

Reamintim că de luni, 8 februarie, școlile se vor redeschide, iar elevii vor putea reveni, din nou, la ore, în bănci. Regulile anti-coronavirus vor trebui respectate cu rigurozitate de către aceștia, dar și de către profesori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: