Redactia.ro
Home » Știri » Moment emoționant. Prințul Harry a izbucnit în lacrimi, la un eveniment caritabil

Moment emoționant. Prințul Harry a izbucnit în lacrimi, la un eveniment caritabil

Moment emoționant. Prințul Harry a izbucnit în lacrimi, la un eveniment caritabil

Prințul Harry a izbucnit în lacrimi. Prințul Harry a fost la un eveniment caritabil public pentru copiii grav bolnavi. Acesta a fost surprins când a izbuncnit în lacrimi. Se pare că și prinții plâng câteodată.

Moment emoționant. Prințul Harry a izbucnit în lacrimi, la un eveniment caritabil

Prințul Harry a fost miercuri seară, la un eveniment caritabil pentru copiii grab bolnavi. Potrivit Digi24, nepotul reginei Elisabeta a izbucnit în lacrimi în momentul când a încercat să se pună în locul unui tată al cărui copil este grav bolnav. Prințul Harry a ținut un discurs extrem de emoționant.

Anul trecut, când eu și soția mea am participatștiam că vom fi părinți, nu mai știa nimeni la acel moment. Și, îmi amintesc. Îmi amintesc că am strâns-o pe Meghan de mână atât de tare în timpul premiilor. Si amândoi ne gândeam cum va fi când vom fi părinți într-o zi. Și, chiar mai mult, cum ar fi să facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a ne proteja şi ajuta copilul. Dacă el s-ar naşte cu probleme sau s-ar îmbolnăvi la un moment dat. Și acum, ca părinți, aflându-ne aici şi vorbind cu voi. Sunt extrem de mişcat într-un mod pe care nu l-aş fi putut înţelege niciodată dacă nu aş fi avut şi eu un copil”, a spus prințul Harry.

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinții unui băiețel

Ducesa de Sussex a născut în luna mai un băiețel , pe nume Archie, și de atunci, prințul Harry de câte ori are ocazia, vorbește despre el cu mari emoții. Prințul Harry și Meghan Markle au o poveste de dragoste simplă, dar tumultoasă, iar declarațiile de dragoste pe care Harry și fosta actriță și le-au făcut de-a lungul timpului sunt grăitoare în acest sens.

Ducii.de. Sussex au reușit de-a lungul timpului să ajungă la inimile oamenilor prin simplitatea și naturalețea de care cei doi dau dovadă în povestea lor de iubire.

În urmă cu ceva timp, mulți dintre cei apropiați celor doi, erau convinși că relația dintre Meghan Markle și Prințul. Harry este predispusă eșecului și că nu ar dura mai mult de cinci ani. Se pare totuși, că relația celor doi este mai puternică decât se așteptau toți, exemplul fiind rodul iubirii lor, Archie.

Citeste si:Regretata actriță Tamara Buciuceanu va fi înmomântată vineri la cimitirul Sfânta Vineri

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: