Redactia.ro
Home » Știri » Moment șocant într-un salon de manichiură din SUA. Proprietarul a fost împușcat de o clientă nemulțumită de prețurile ridicate

Moment șocant într-un salon de manichiură din SUA. Proprietarul a fost împușcat de o clientă nemulțumită de prețurile ridicate

GALERIE FOTO (2) Riscurile reale ale lămpilor cu UV în manichiură, dezvăluite de un studiu alarmant. Atenție la riscuri

Moment șocant într-un salon de manichiură din SUA. O zi obișnuită pentru patronului unui salon de manichiură avea să se transforme într-un adevărat coșmar. O clientă nemulțumită de prețurile ridicate, a scos pistolul și l-a împușcat pe bărbat. Cum se simte acesta?

Moment șocant într-un salon de manichiură din SUA. Proprietarul a fost împușcat de o clientă nemulțumită de prețurile ridicate

Caz șocant într-un salon de manichiură din SUA. Patronului unui salon de manichiură avea să trăiască cea mai cumplită zi din viața lui. Prețurile considerate ridicate au determinat-o pe o clientă care a venit să-și facă unghiile, să atenteze la viața patronului. Întâmplarea a avut într-un salon renumit din Texas. Sâmbătă seara, după ce și-a făcut manichiura, o femeie a refuzat să plătească când a auzit că prețurile au fost crescute. Mai mult, aceasta a scos pistolul și l-a împușcat pe proprietarul salonului. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost grav rănit, dar și speriat în urma evenimentului. Ulterior, medicii au anunțat că bărbatul și-ar putea reveni cumplit. Potrivit presei locale, după ce s-a răsfățat, femeia l-a împușcat pe patronul salonului și a fugit împreună cu prietena sa. Cele două s-ar fi certat cu bărbatul după ce au văzut că trebuie să plătească mai mult, iar una dintre ele, a scos banii și a plătit, cu intenția de a pune capăt scandalului.

Anchetatorii au declarat că în timp ce una dintre ele a părăsit magazinul, cealaltă femeie a continuat să se certe cu patronul. Conform acestora, bărbatul ar fi împins-o pe suspectă, atunci fiind momentul în care clienta a scos pistolul și l-a împușcat. Agresoara l-a nimerit în mână pe bărbat, după care a fugit împreună cu prietena ei, într-un Ford Fusion.

Agresoarea de la salon

Autoritățile au găsit telefonul agresoarei uitat în salon, acesta fiind plin cu selfiuri, polițiștii identificând-o rapid. O femeie a declarat că salonul este o afacere de familie, iar patronul este un bărbat extrem de drăguț. „Este unul dintre cei mai drăguți oameni pe care i-am întâlnit vreodată. Proprietarul care a fost împușcat alerga întotdeauna afară pentru a mă ajuta să transport lucruri de fiecare dată când mă vedea încercând să încarc sau să descarc ceva greu din mașina mea. ” Autoritățile oferă 5.000 de dolari celor care au informații care să conducă la arestatea agresoarei.

Manichiuristă atacată de un bărbat

În urmă cu câțiva ani, o manichiuristă din Galați a fost atacată, în salonul în care lucra, de un bărbat care avea asupra sa un baston telescopic. Femeia a declarat că a fost luată pe nepregătite, fiind lovită cu pumnii și picioarele dar și cu bastonul telescopic.

Conform acesteia, bărbatul i-ar fi trimis numeroase mesaje de amenințare, dar aceasta nu le-a luat în serios. „In urma unor mesaje prin care s-a simţit jignit mi-a spus, tot prin mesaje, că o să îmi facă o vizită la locul de muncă. Fără să spună nimic, a început să dea cu pumnii şi cu un baston telescopic. Nu mi-a făcut avansuri, dar am fost jignită de nenumărate ori de el. Nu a fost clientul meu. În decursul anilor tot m-a jignit, nu am spus nimic, dar nu am mai putut şi i-am trimis şi eu câteva mesaje ieri dimineaţă. Apoi mi-a trimis şi el ultimul mesaj, de ameninţare, că îmi va face o vizită la locul de muncă. Ceea ce s-a şi întâmplat, de fapt”, a spus femeia. Femeia a fost dusă la Spitalul de Urgență Galați, iar medicii au constatat că a suferit un traumatism cranio-cerebral și mai multe contuzii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: