Redactia.ro
Home » TV » Moment unic la Survivor România 2021! ”Faimoșii” și ”Războinicii” vor lua parte la o petrecere de unificare

Moment unic la Survivor România 2021! ”Faimoșii” și ”Războinicii” vor lua parte la o petrecere de unificare

Survivor România 2021 va avea o ediție specială, joi seară. ”Faimoșii” și ”Războinicii” se vor uni la o petrecere unde se vor distra ca-n vremurile bune. De altfel, se vor putea îmbrăca așa cum o fac și-n viața normală, iar fetele, pe lângă ținutele elegante pe care și le vor putea alege, se vor putea coafa și machia.

Moment unic la Survivor România 2021! ”Faimoșii” și ”Războinicii” vor lua parte la o petrecere de unificare

Ediția de joi seară a Survivor România 2021 va fi una plină de suspans. Cele două echipe adversare, „Faimoșii” și ”Războinicii” vor lua parte la o petrecere de unificare, pentru care se vor putea îmbrăca cu ținute aparte inclusiv fetele, care vor purta rochii sexy și se vor putea machia și coafa. De altfel, concurenții vor dansa, bea și cânta.

”Vorbim despre o suită de evenimente care vă privesc direct. Urmează momentul unificării la „Survivor România”, sezonul al doilea. O etapă nouă pentru voi, o etapă în care veți începe ziua cu jocuri surpriză. Jocuri care o să vă stimuleze diferit. După care veți avea ocazia să faceți o serie de lucruri după care tânjiți de mult timp. Veți face duș, vă veți spăla părul, spălat pe dinți și toată suită de îngrijire corporală. Pentru fete – veți avea ocazia să vă pregătiți într-un mod diferit, să vă faceți părul, să vă machiați.Baieți, și voi veți avea ocazia de să vă aranjați părul, barbă. După această pregătire, vă veți îmbrăcă în haine frumoase și veți începe seară cu un „Cocktail Party”, unde veți avea ocazia să socializați ambele echipe”, va spune Daniel Pavel, în ediția de joi seară.

Zanni și Culiță Sterp vor întreține atmosfera petrecerii de unificare

Din promo-ul emisiunii, se vede cum băieții sunt impresionați de transformarea fetelor: Maria Chitu, Raluca Dumitru, Elena Marin, Adelina Damian și Andreea Lodbă. Dincolo de această unificare, concurenții vor avea unele discuții care cu siguranță vor stârni controverse. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în acestă seară. În promo-ul emisunii se mai vede și cum Zanni și Culiță vor întreține atmosfera petrecerii. Ei vor cânta diferite melodii, pe ritmul cărora restul colegilor vor dansa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: