Redactia.ro
Home » Știri » Moment viral cu Joe Biden. A căzut pe scara avionului Air Force One, după ce s-a împiedicat de trei ori

Moment viral cu Joe Biden. A căzut pe scara avionului Air Force One, după ce s-a împiedicat de trei ori

Moment viral cu Joe Biden! Președintele SUA a stârnit, vineri, amuzamentul internauților, după ce s-a împiedicat de trei ori pe scările avionului Air Force One, iar în cele din urmă a căzut.

Moment viral cu Joe Biden. A căzut pe scara avionului Air Force One, după ce s-a împiedicat de trei ori

Joe Biden a căzut pe scara avionului Air Force One. Preşedintele SUA s-a dezechilibrat în timp ce urca scara aeronavei, pentru a face o vizită în Atlanta, potrivit Digi 24.

Chiar dacă se ținea de balustradă, preşedintele american, Joe Biden, a căzut de două ori înainte de a-şi recăpăta echilibrul. A doua oară, Joe Biden a căzut destul de serios, rostogolinduse. S-a ridicat, pentru câteva secunde, iar mai apoi și-a scuturat pantalonii de praf.  A ajuns, într-un final la capătul scării și i-a asigurat pe toți că este bine. Asta, printr-un gest de salut a persoanelor de la sol.

Reacția Casei Albe după acest moment

Scena s-a petrecut înaintea decolării Air Force One spre Georgia. Acolo, Biden s-a întâlnit cu reprezentanții comunităţii asiatice. Discuția va fi despre trei grave incidente armate în urma cărora opt persoane au murit,  în saloane de masaj din Atlanta. În urma momentului cu președintele, care a devenit viral, Casa Albă a transmis că Biden este în regulă. Vântul de la baza Andrews, de lângă Washington, ar fi o cauză din care liderul american s-a dezechilibrat, informează purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Karine Jean-Pierre.

„Se simte minunat. Tot ce pot să spun este că se simte bine. Se pregăteşte de călătorie astăzi şi este bine”, a răspuns ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: