Redactia.ro
Home » Știri » Momente crunte pentru familia Elenei Udrea. Fetița acesteia plânge în fiecare seară și întreabă unde se află mama ei

Momente crunte pentru familia Elenei Udrea. Fetița acesteia plânge în fiecare seară și întreabă unde se află mama ei

Elena Udrea este în arest la domiciliu de peste 40 de zile. În această perioadă, iubitul ei, Alexandru Alexandrov este cel care se ocupă singur de fiica lor. O hrănește, o plimbă și o duce la școală, dar micuța îi simte constant lipsa mamei și întreabă mereu de ea. Plânge în fiecare seară după mama ei, în timp ce tatăl său încearcă să-i aline suferința.

Ajutorul de încredere al lui Alexandru Alexandrov în creșterea micuței este soacra sa, Maria Veliceasa. Aceasta se ocupă de treburile casnice, de gătit și de spălatul rufelor. O răsfață pe nepoata ei tot timpul.

„Nu este ușor deloc”

„Nu este ușor deloc. Este o situație foarte grea și Adrian a mai trecut prin asta, când Eva era doar un bebeluș. Iată că a demonstrat și de data aceasta că este un om puternic, un bărbat adevărat și un tată minunat. Este devotat, îi face toate poftele Mariei și își petrece tot timpul cu ea”, a povestit, pentru Click!, o sursă din anturajul celor doi.

Iubitul fostului ministru și fețita lor locuiesc alături de mama Elenei Udrea în vila din Corbeanca. Viața lor de familie a fost complet dată peste cap, însă trebuie să se mențină puternici de dragul copilului. Fetița încă nu poate înțelege de ce mama ei este departe de ea.

După ce Elena Udrea a aflat de arestarea sa și a fugit din țară, Adrian Alexandrov a spus despre cât de mult suferă copilul.

„La final, i-aș întreba pe inchizitorii mai sus amintiți, dacă tot se pricep la toate… cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea? Nu v-aș dori niciunuia dintre voi, să simtă copiii voștri durerea pe care o simte fetița mea, că i-ați luat mama abuziv de lângă ea, pentru a doua oară”, a fost mesajul trimis, atunci, de partenerul Elenei Udrea.

În urmă cu două zile, judecătorii bulgari au amânat din nou decizia privind extrădarea Elenei Udrea, ceea ce înseamnă că fostul ministru trebuie să rămână în continuare în arest. Noul termen este 8 iunie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: