Redactia.ro
Home » Monden » Momente cumplite pentru o vedetă din România. A ajuns la Terapie Intensivă după ce inima i-a cedat în timpul unei operații banale

Momente cumplite pentru o vedetă din România. A ajuns la Terapie Intensivă după ce inima i-a cedat în timpul unei operații banale

maria andria

Maria Andria a trecut printr-o perioadă dificilă, după ce, cu două zile în urmă, a suferit o operație aparent banală, care i-a pus viața în pericol. În timpul intervenției chirurgicale, artista a fost supusă anesteziei, iar inima sa a cedat. Familia blondinei se află într-o stare de șoc din cauza acestei situații neașteptate și se străduiește să proceseze cele petrecute.

Maria Andria a ajuns la Terapie Intensivă după ce inima i-a cedat în timpul unei operații

Totul a început de la un masaj. În timp ce iubitul ei îi masa picioarele, el a observat apariția unor umflături ciudate. Această descoperire i-a alarmat, iar cei doi au mers imediat la medic pentru investigații. S-a constatat că umflăturile proveneau de la o intervenție estetică efectuată cu mai mulți ani în urmă.

Se pare că blondina a apelat la intervenția estetică pentru a trata celulita, care o complexa. În încercarea de a rezolva această problemă, artista a făcut injectii cu acid hialuronic în zona coapselor. Însă când a ajuns la spital, medicii i-au comunicat că aceste umflături au fost cauzate de către substanța care i-a fost introdusă în corp și care a început să migreze.  Substanța s-a răspândit în organism, iar riscul de septicemie era unul ridicat.

Maria Andria se află în afara oricărui pericol, însă a rămas sub supravegherea medicilor

Pentru a scăpa de această problemă, artista a fost supusă unei intervenții chirurgicale, care a durat 4 ore. Însă, din nefericire, în timpul operației, vedeta a suferit un stop cardio-respirator. Iubitul său, Matteo, a declarat că organismul vedetei pur și simplu nu a putut face față anesteziei pe care a primit-o.

„Am mers împreună cu Maria și mama ei la spital, era programată pentru operație. Avea probleme de la acidul hialuronic injectat în coapse. Medicul a spus că trebuie intervenit urgent, pentru că risca să facă infecție. Operația a durat foarte mult, mai mult decât ne așteptam.

Eram pe hol cu mama Mariei, iar la un moment dat, am văzut mai multe cadre medicale intrând în sala de operație, era agitație. Nimeni nu ne spunea nimic, chiar dacă noi întrebam insistent. Am aflat după ce a fost dusă la Terapie intensivă, ce s-a întâmplat de fapt. Maria a făcut stop cardio-respirator în timpul operației.”, a declarat viitorul soț al Mariei Andria.

În urma operației, medicii i-au făcut Mariei mai multe incizii la nivelul picioarelor pentru că au fost nevoiți să intervină în mai multe locuri pentru a îndepărta substanța care i-a cauzat atât de multe probleme. În prezent, vedeta se află în afara oricărui pericol, însă va rămâne în continuare internată pentru ca doctorii să o supravegheze îndeaproape.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: