Redactia.ro
Home » Știri » Momente de groază pentru o femeie din Constanța. Ce s-a întâmplat după ce i-a închiriat apartamentul unei mame cu doi copii

Momente de groază pentru o femeie din Constanța. Ce s-a întâmplat după ce i-a închiriat apartamentul unei mame cu doi copii

GALERIE FOTO (7) Momente de groază pentru o femeie din Constanța.

Momente de groază pentru o femeie din Constanța. În ultima vreme, cei care se ocupă cu adminitrarea închirierii locuințelor, au avut parte de surprize neplăcute. Mulți proprietari de apartament au avut ghinionul de a primi persoanele nepotrivite. Este și cazul unei femei din Constanța care a închiriat imobilul unui mame cu doi copii. Aceasta a rămas șocată de ce a găsit în apartament.

Momente de groază pentru o femeie din Constanța. Ce s-a întâmplat după ce i-a închiriat apartamentul unei mame cu doi copii

Proprietarii de apartamente care le închiriează în regim hotelier trebuie să aibă mare grijă pe mâna cui își lasă locuințele. O femeie din Constanța a avut parte de un șoc când a văzut cum apară casa sa după plecarea chiriașului. Aceasta i-a închiriat apartamentul unei mămici cu doi copii, dar nu s-a gândit nicio secundă că s-ar putea alege cu locuința devastată.

Femeia cu copiii i-a spus proprietarei să o mai aștepte cu chiria, dar atunci când aceasta a blocat-o pe WhatsApp, proprietara și-a dat seama că se întâmplă ceva. Când a mers la locuința, aceasta a avut parte de un șoc. Femeia a povestit pe rețelele de socializare că a găsit urină în locuință, pereții murdari de pix și un dezastru de nedescris. Dezamăgită de toate acestea, femeia i-a atenționat pe internauți să aibă grijă dacă îi contactează individa.

„Feriți-vă de aceasta escroacă! I-am închiriat apartamentul în luna noiembrie a anului trecut. A venit împreună cu soțul și cei doi copii. Am discutat de la început ca poate sta până la data de 1 iunie. Prin luna ianuarie-februarie a început sa motiveze probleme financiare și nu a mai achitat întreținerea. Suma a ajuns la 1360 lei la întreținere în condițiile în care garanția pe care a lăsat-o a fost de 1100 RON.Zilele trecute m-a rugat s-o las să mai stea până la 15 iunie și să opresc prețul chiriei pe jumătate de lună din garanție. Știind datoriile la întreținere, i-am spus ca pot face asta doar dacă își achită întreținerea. A fost de acord și am convenit sa merg să iau banii pentru a achita întreținerea. Când am anunțat-o ora la care intenționam sa merg, am observat că îmi dăduse block pe whatsapp. M-am deplasat imediat la locație unde am găsit un dezastru. A plecat cu tot cu cheie, cartela interfon și neplata întreținerii, lăsând în urma un apartament plin de urina, pereți măzgăliți cu pix și un jeg infect. Feriți-vă de acest specimen!!!!!!” a spus femeia, dezamăgită, într-o postare făcută pe Facebook.

Proprietar rămas cu apartamentul distrus și cu datorii din cauza chiriașilor

O familie care stătea cu chirie într-un apartament din Buzău este acuzată de proprietar că a dispărut fără să plătească datoriile la utilități, lăsând în urmă doar cheia. Mai mult, oamenii transformaseră jumătate din locuință într-o crescătorie de ciuperci. Vreme de mai mulți ani, familia adeptă a cultului Martorii lui Iehova, a transformat în secret apartamentul bărbatului într-o ciupercărie.

Pentru că aceștia plecau des, proprietarul nu i-a văzut de multe ori pe chiriașii săi, iar atunci când au început să aibă datorii, omul nu a făcut presiuni asupra lor. După ce aceștia au dispărut, bărbatul a descoperit ceea ce se petrecea în secret în locuința sa. „Am fost sunat de chiriaș săptămâna trecută pentru a-mi spune că se mută, că îi este rușine să mă întîlnească și că îmi lasă cheia în cutia poștală. Nu facturi plătite, chitanțe, nimic. Mai mult, în casă am găsit dezastru: apa curgea, o ușă distrusă, mizerie, pământ, rumeguș, scânduri”, a spus George Bratu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: