Redactia.ro
Home » TV » Momente de panică la „America Express”. Ce li s-a întâmplat lui George Tănase și Ionuț Rusu când au ajuns în locul de baștină al lui Pablo Escobar

Momente de panică la „America Express”. Ce li s-a întâmplat lui George Tănase și Ionuț Rusu când au ajuns în locul de baștină al lui Pablo Escobar

În primul episod din noul sezon al emisiunii „America Express” de sâmbătă seară, Ionuț Rusu și George Tănase au trăit momente tensionate, iar întreaga experiență a fost urmărită cu interes de către telespectatorii aflați în fața micilor ecrane.

Momente de panică la „America Express”. Ce li s-a întâmplat lui George Tănase și Ionuț Rusu când au ajuns în locul de baștină al lui Pablo Escobar

Cele 9 echipe s-au implicat total în competiție încă de la început, odată cu debutul primului episod. Itinerariul în Columbia a pornit de la Medellin și i-a condus spre Comuna 13, locul natal al infamului Pablo Escobar, considerat cel mai periculos teritoriu din regiune.

Ionuț Rusu și George Tănase, cei doi comedieni, au experimentat peripeții neașteptate în timpul călătoriei lor către locul de cazare, constatând că situația era mai complicată decât anticipaseră. În itinerariul pe care l-au ales, după câteva obstacole în găsirea unui mijloc de transport, au ajuns într-un cartier din Medellin, recunoscut pentru prezența persoanelor afectate de droguri pe străzi.

Cartierul în care au pătruns, după cum îi informase și ofițerul de poliție care îi însoțea pe parcursul întregului traseu din Columbia, este cunoscut ca fiind un loc unde toți cei de pe stradă prezintă un nivel ridicat de pericol, în special pentru că sunt constant expuși drogurilor de mare risc, cum ar fi cocaina.

Momentul care i-a panicat pe cei doi concurenți

„Deși noi eram aproape de centrul orașului, era o zonă foarte ciudată, cu oameni care dormeau pe stradă, erau foarte mulți oameni ai străzii dezbrăcați, întinși pe jos. A fost înfricoșător!”, au povestit cei doi comedianți.

Cu toate acestea, evenimentele au luat o întorsătură neașteptată atunci când un bărbat s-a apropiat de geamul mașinii în care se aflau, chiar în fața cameramanului. Polițistul care îi însoțea pe cei doi concurenți a fost nevoit să scoată pistolul pentru a-l îndepărta pe bărbat, prin amenințare.

De altfel, restul drumului până la Comuna 13 a fost parcurs de polițist având pistolul în mână, imagini despre care George Tănase a declarat la testimoniale că pur și simplu nu și le poate scoate din minte.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: