Redactia.ro
Home » Știri » Momente grele pentru frații Mazăre. Primesc permisie din închisoare să-și conducă mama pe ultimul drum

Momente grele pentru frații Mazăre. Primesc permisie din închisoare să-și conducă mama pe ultimul drum

Frații mazăre trec prin momente grele de la pierderea mamei lor. Cei doi au aflat tragica veste din spatele gratiilor. Ei primesc permisie din închisoare să-și conducă mama pe ultimul drum. Femeia a decedat în urmă   unsul lui anunțului greu de suportat prin care fratele lui Radu Mazăre, Alexandru Mazăre a fost condamnat  

Frății Mazăre ies din arest să-și conducă mama pe ultimul drum

Radu Mazăre și Alexandru Mazăre vor ieși din arest pentru a merge la înmormântarea mamei lor. 

Gabriela Victoria Mazăre, mama celor doi, a decedat la vârsta de 80 de ani. Nicușor Constantinescu, la trei zile după ce fratele lui Radu Mazăre a fost și el condamnat la închisoare. 

Când vor avea loc funerariile 

„O sa o depunem mâine la Clares, lângă cimitirul central. Luni la ora 13.30 este slujba la Casa Mortuara, la 14.00 se pleacă de la Casa Mortuara către biserica Mamaia Sat, unde începe slujba la ora 15.00. Înmormântarea este la ora 16.00, la cimitirul Mamaia Sat”, au anunţat membrii familiei Mazăre

Mesaj emoționant din partea președintelui Consiliului Județean Constanța

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, dar și apropiat al familiei Mazăre a anunțat că mama celor doi frați s-a stins din viață.

„Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit. Sunt cu tine, umăr lângă umăr, urcăm muntele, până ce rămâne numai muntele. Drum uşor spre lumea fără dor, doamna Gabi”, a transmis Nicuşor Constantinescu.

„Pentru că sunt momente dificile pentru cei doi frați, aceștia vor avea dreptul să iasă din arest și să-și conducă mama pe ultimul drum. Radu și Alexandru Mazăre vor putea să meargă la înmormântarea celei care le-a dat viață, cel mai probabil primind o permisie”, potrivit „Spynews”.

Alexandru Mazăre a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare

Alexandru Mazăre, fost deputat în mandatul 2004-2008 şi senator al României, între 2008 – 2012 şi 2012 – 2016.

„În dosarul campusului social Henri Coandă, fostul primar al Constanței, Radu Ştefan Mazăre, a fost acuzat de luare de mită şi de fals în declaraţii, iar fratele acestuia, fostul senator PSD Alexandru Mazăre, a fost acuzat de complicitate la luare de mită şi de fals în declaraţii”, potrivit Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: