Redactia.ro
Home » Monden » Momente grele pentru Gabriela Cristea. Vedeta suferă de o afecțiune deloc ușoară

Momente grele pentru Gabriela Cristea. Vedeta suferă de o afecțiune deloc ușoară

GALERIE FOTO (2) Momente grele pentru Gabriela Cristea

Gabriela Cristea trece prin momente dificile din cauza pandemiei de coronavirus. Fosta prezentatoare a declarat că suferă de anxietate și simte că în casă se simte cel mai în siguranță. Vedeta susține că trece prin momente dificile, având un soi de depresie.

Momente grele pentru Gabriela Cristea. Vedeta suferă de o afecțiune deloc ușoară

Gabriela Cristea trece prin momente dificile din cauza pandemiei, având în vedere că a stat foarte mult timp în casă.

Fosta prezentatoare a povestit pe pagina sa de Instagram care este problema prin care trece. Vedeta a declarat că suferă de depresie, aceasta fiind determinată de starea de urgență elaborată în starea de epidemie.

Și eu trec printr-o experiență destul de ciudată, nici nu știu cum s-o definesc. Voiam să vorbesc despre stările de anxietate, de angoasă pe care le avem, pentru că eu una mă resimt, mai ales după perioada asta de pandemie și e clar că nu o să se întâmple peste noapte să ne treacă‘, a scris Gabriela Cristea pe Instastory.

Fosta prezentatoare a mai declarat că preferă să stea cât mai mult timp în casă pentru a se feri de orice problemă, chiar dacă starea de urgență nu mai există iar situația s-a mai calmat în ultima perioadă.

Gabriela Cristea anxietate
Sursa foto: Instagram

Gabriela Cristea, în depresie

Totodată, vedeta a menționat că această stare i-a dezvoltat o oarecare depresie, care o oprește să mai iasă din casă și să facă anumite activități.

În ultima vreme am făcut așa ca un soi… nu știu dacă să-i spun depresie. Nu-mi vine să mai ies din casă. Mă simt protejată la mine acasă. Mi-e frică să ies din zona mea de confort. (…) Mă gândeam să încep să fac sport‘, a mai spus vedeta.

Gabriela Cristea, 45 de ani a reacționat după ce Adelina Pestrițu a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Mai mulți internauți au acuzat-o pe vloggeriță că a mințit în legătură cu boala sa, motiv pentru care fosta prezentatoare i-a luat apărarea brunetei.

Loading...