Redactia.ro
Home » Monden » Momente unice între Smiley și fetița lui! Cum își petrec cei doi diminețile

Momente unice între Smiley și fetița lui! Cum își petrec cei doi diminețile

În urmă cu mai bine de un an, viața de cuplu a lui Smiley și a Ginei Pistol s-a schimbat radical. De când cei doi au devenit părinți, iar Gina a adus-o pe lume pe micuța Josephine, faimosul artist a mărturisit momentele pe care le are cu fiica sa. În cadrul unui podcast de la Pro FM, Smiley a povestit cum își petrece diminețile cu fetița lui.

Momente unice între Smiley și fetița lui! Cum își petrec cei doi diminețile

Smiley e un ajutor de nădejde când vine vorba de creșterea copilului. Deși Gina Pistol a renunțat la mai multe proiecte pentru a-și dedica tot timpul și atenția fiicei sale, nici Smiley nu se lasă mai prejos. Artistul a povestit că Gina Pistol se trezește în fiecare noapte cu fetița lui. De asemenea, el a subliniat că-și petrece majoritatea dimineților cu Josephine.

„Pentru că Gina se trezește noaptea și o adoarme la loc, eu dorm buștean și mă trezesc la 7 sau 7 și jumătate când se trezește ea și stăm împreună, citim cărți, ascultăm muzică, povestim, ne jucăm, ne plimbăm, toate acasă. Eu petrec în fiecare dimineață timp cu ea”, a povestit cântărețul.

Smiley și Gina Pistol au povestit foarte multe lucruri din viața lor de când au devenit părinți. Ei sunt foarte mândri de faptul că Josephine crește extrem de frumos alături de ei și îi bucură în fiecare zi, au mai spus cei doi la podcastul de la Pro FM.

Ce spune Gina Pistol despre relația dintre Smiley și fetița lor Josephine

Și Gina Pistol a povestit cum e să fii părinte, din perspectiva ei. Prezentatoarei TV pare că îi este destul de dificil să se trezească noaptea, dar s-a obișnuit cu acest program. „Doar eu am lapte și plus că pe partea lui de pat nu se aude când plânge. Numai pe partea mea de pat se aude.

Da, se trezește des noaptea. A avut o perioadă când a fost foarte cuminte, o puneam în pat pe la 8 și jumătate seara și cânta singură, nu știu ce fredona acolo, și adormea singură, dormea până dimineața.

Odată cu salturile de creștere a fost dată peste cap și se trezește acum și la trei, trei ore și jumătate. Eu n-am mai dormit de aproape doi ani de zile, adică să mă pun în pat și să mă trezesc dimineața”, a declarat prezentatoarea TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: