Redactia.ro
Home » TV » Momentul care a lăsat fără cuvinte pe toți la Bravo, ai stil: “Sunt Viviana Sposub, spărgătoarea de case”. Atac subtil la Andreea Bălan, ce a zis de fetițele artistei

Momentul care a lăsat fără cuvinte pe toți la Bravo, ai stil: “Sunt Viviana Sposub, spărgătoarea de case”. Atac subtil la Andreea Bălan, ce a zis de fetițele artistei

Viviana Sposub a surprins pe toată lumea cu momentul ei din cea mai recentă gală a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. Un moment de autoironie, dar și de critică subtilă la adresa altor nume cunoscute din showbiz, concurenta a lăsat fără cuvinte pe toată lumea cu un roast prin care a dezvăluit cum a început, de fapt, relația cu iubitul ei George Burcea, aflat încă în divorț cu Andreea Bălan. Însă ce a zis despre fetițele celor doi nu prea a fost privit cu ochi buni de fani.

Viviana Sposub a pregătit un moment de pomină în cea mai recentă gală „Bravo, ai stil! Celebrities”. Concurenta i-a luat la „roast” pe concurentele, prezentatorii și jurații emisiunii. Însă nu a uitat nici de ea, comentând chiar și relația cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, precum și relația cu fetițele celor doi.

Momentul care i-a lăsat fără cuvinte pe toți la Bravo, ai stil: “Sunt Viviana Sposub, spărgătoarea de case”

„Eu sunt Viviana Sposub, alias spărgătoarea de case. Așa că, fetelor, dacă divorțați și apoi vă combinați și fostul soț rămâne liber vreo șase luni, încuiați ușile că vin peste voi și vi-l fur. Am cunoscut copiii partenerului meu, sunt foarte frumoși, seamănă cu el, Slavă Cerului!

De mică m-am visat mireasă, iar de un an și trei luni Burcea îmi tot zice că mă ia de mireasă. Și tot de un an și trei luni aștept să divorțeze.”, a fost momentul care i-a lăsat fără cuvinte pe toți în platoul Bravo, ai stil!

Viviana Sposub, după roast: „Nu m-am gândit că aș supăra pe cineva”

Prima reacție a venit chiar de la cea cu care Viviana a avut cele mai multe schimburi de replici dure. Fiind vorba de nimeni alta decât Ruxi, aceasta i-a sugerat să-i ceară ajutorul ei data viitoare când vrea să facă roast.

„Data viitoare când vrei să mai faci un roast, îți dau eu niște oameni care să-ți scrie niște glume.”, i-a spus rivala Vivianei.

La polul opus, Raluca Bădulescu a apreciat maximum momentul făcut de Viviana.

„Sposub este atât de periculoasă, de aici din Kanal D și până-n Romexpo dacă a ieșit pe stradă e-n stare să facă a doua revoluție, eu vă spun.”, a comentat jurata Bravo, ai stil.

„Având în vedere că este un moment artistic, nu m-am gândit că aș supăra pe cineva, sincer vă spun. M-am gândit că aș supăra cu roastul pe care, ți-am spus, îl primisem înainte. Un text cu niște chestii foarte acide, despre viețile personale ale oamenilor de aici din platou, ceea ce eu nu voiam să ating.

Voiam să mă axez foarte mult pe ce se întâmplă în platou, pe conflictele dintre noi, pe aspectele amuzante de aici, cu siguranță nu despre viața personală’, a replicat Viviana la finalul momentului său din cea mai recentă gală Bravo, ai stil.

Cum au reacționat fanii Andreei Bălan

Și chiar dacă Andreea Bălan nu a reacționat încă la roast-ul făcut de Viviana Sposub la adresa ei, fanii au ținut să îi arate cântăreței că sunt de partea ei, printr-o serie de încurajări transmise la ultima postare pe Instagram.

Fanii au felicitate-o că se ține departe de aceste înțepături din partea iubitei lui George Burcea.

„Să nu te lași niciodată. Suntem mame și ăsta e cel mai minunat lucru. Mult succes în continuare. Ești o femeie puternică!; Felicitări pentru toată tăria, puterea, pentru cât de mult muncești;
Ești și vei fi mereu top; Felicitări pentru motivaționarea ta”, sunt câteva dintre mesajele pentru Andreea Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: