Redactia.ro
Home » Știri » Momentul care nu s-a văzut la televizor! Nimeni nu se aștepta să vadă această ultimă plecăciune în fața Reginei Elisabeta a II-a

Momentul care nu s-a văzut la televizor! Nimeni nu se aștepta să vadă această ultimă plecăciune în fața Reginei Elisabeta a II-a

GALERIE FOTO (3) Plecaciune ponei Regina Elisabeta a II-a

Ieri, Regina Elisabeta a II-a a fost condusă pe ultimul drum. Cei dragi, apropiații, prietenii și oameni de rând, britanicii care au iubit-o timp îndelungat i-au adus omagii și au făcut plecăciuni. Nimeni nu se aștepta însă să vadă această ultimă plecăciune în fața Reginei Elisabeta a II-a, pe terenul Castelului Windsor. Iată despre ce este vorba.

Momentul care nu s-a văzut la televizor! Nimeni nu se aștepta să vadă această ultimă plecăciune în fața Reginei Elisabeta a II-a

Se știe deja. Regina Elisabeta a II-a a iubit întotdeauna caii și câinii. Și mai iubea ceva: viteza. Conducea cu mult entuziasm autoturisme, deși nu era obligată să aibă permis auto, legal. Așa se face că de la înmormântarea suveranei nu au lipsit caii, câinii și mașinile pe care le îndrăgea: Land Rover-ul și Rage Rover-ul.

Regina a primit primul ei cal când aceasta avea patru ani. De-a lungul vieții și domniei ei, a călărit și a deținut sute de cai, dar câțiva în mod special i-au intrat la inimă. Unul dintre poneii preferați ai Reginei Elisabeta a II-a se numește Carlton Lima Emma, care a participat inclusiv la sărbătorirea Jubileului de Platină al Reginei, din iunie anul acesta.

Calul loial a fost dus ieri și la Castelul Windsor pentru a-și lua rămas bun de la regretatul monarh, după ce a parcurs 25 de mile de la Abația Westminster până la Castelul Windsor și a stat pe terenul Castelului în timp ce sicriul Majestății Sale făcea ultimul drum spre Capela St. George, locul unde a fost înmormântată alături de prințul Philip.

În imaginile din timpul călătoriei cortegiului funerar prin incinta Castelului Windsor se observă poneiul, acoperit cu haină neagră, cum privește trecând mașina funerară în care se află sicriul Reginei.

Foto: BBC America

Foto: BBC America

Emma nu a fost singurul animal care i-a adus un omagiu regretatului monarh. Câinii Corgi ai Reginei, Sandy și Muick, au salutat, de asemenea, cortegiul funerar de la Castelul Windsor, înainte de slujba de înmormântare a Reginei la Capela St. George.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: