Redactia.ro
Home » Știri » Momentul cu care Prințul William și Kate Middleton au topit inimi. Ducii de Cambridge au surprins pe toată lumea

Momentul cu care Prințul William și Kate Middleton au topit inimi. Ducii de Cambridge au surprins pe toată lumea

GALERIE FOTO (2)

Fanii regali au rămas fost entuziasmați la maximum după ce Prințul William și Kate Middleton au fost surprinși într-un moment rar în fața tuturor, în timpul turneului lor din Belize.

În vârstă de 39 de ani, Ducele de Cambridge și ducesa de Cambridge, în vârstă de 40 de ani, au participat la o recepție de seară pentru a celebra Jubileul de platină al Majestății Sale Reginei, la ruinele mayașe din Cahal Pech, Belize.

Momentul cu care Prințul William și Kate Middleton au topit inimi. Ducii de Cambridge au surprins pe toată lumea

Când au părăsit evenimentul, cuplul a fost surprins coborând pe o scară cu trepte pietruite. Iar prințul William a ținut-o atent de mâna pe Kate, care purta tocuri Jimmy Choo.

Iar momentul de afecțiune al Ducelui de Cambridge, manifestat în public față de Ducesă, a topit inimile fanilor regali.

„William își ajută soția să coboare scările ținându-i de mână”, au observat internauții imediat. „Așa un gentleman!”, „Sincer, sunt atât de fericiți și bucuroși în această călătorie, a fost atât de încântător să-i văd în Belize, pur și simplu bucurându-se de cultura bogată și învațând mai multe despre belizeeni”, sunt câteva dintre comentariile făcute de cei care au adorat imaginile din Belize cu Ducele și Ducesa.

Iar ipostaza cu Kate și William ținându-se de mână în public este una extrem de rară. Totul pentru își iau foarte în serios “job-urile” de Duce și Ducesă.

Așa se face că ar fi de părere că gesturile de afecțiune manifestate în public nu sunt tocmai dovadă de profesionalism. Mai mult, i-ar distrage.

”Nu există nici un protocol la casa regală, care să interzică manifestarea afecțiunii în public. Cel mai probabbil motivul este acela că ei sunt reprezentanții Monarhiei Britanice oriunde merg și vor să fie profesioniștii în acest roluri”, a explicat Myka Meier, expert în etichetă regală, pentru revista People.

Ținuta cu care Ducesa de Cambridge a făcut senzație

Ducesa de Cambridge i-a cucerit pe toți cu rochia de seară aleasă în timpul călătoriei ei în Belize.

A purtat o rochie uimitoare de la The Vampire’s Wife, creată din tesătură de șifon de mătase irizat. Kate și-a completat look-ul cu un clutch brodat Mayan, sandale Jimmy Choo „Mimi” și cercei de la O’nitaa.

Iar potrivit celor de la DailyMail.co.uk, doar rochia ar avea un preț de 1.650 de lire.

Ducele și Ducesa de Cambrigde dansând „punta”

Prințul William și Kate Middleton au călătorit în Belize, în cadrul turneului lor în Caraibe, în numele Reginei Elisabeta.

Ducele și ducesa de Cambridge și-au arătat mișcările de dans în timpul unei excursii în satul de pe malul mării Hopkins din Belize, duminică, în timp ce își continuă turneul în Caraibe în numele anului jubiliar de platină al Reginei Elisabeta.

În timp ce vizitau Hopkins, centrul cultural al comunității Garifuna din Belize, cuplul s-a alăturat festivităților, dansând „punta” locală și servind gustări tradiționale în timp ce s-au cufundat în cultura Garifuna.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: