Redactia.ro
Home » Știri » Momentul în care a treia dronă cade în România! Imagini înspăimântătoare VIDEO

Momentul în care a treia dronă cade în România! Imagini înspăimântătoare VIDEO

Momentul în care a treia dronă cade în România! Imagini înspăimântătoare VIDEO

Momentul în care a treia dronă cade în România! Imagini sunt înspăimântătoare! 

Momentul în care a treia dronă cade în România

Imagini cu a treia dronă căzută astăzi pe teritoriul României, la o distanță de 13 kilometri de orașul Tulcea, au fost înregistrate de camerele de supraveghere. În înregistrările obținute de Antena3 CNN, putem observa momentul exploziei și mai ales sunetul produs în momentul impactului cu solul, după cum specifică sursa citată. Astăzi, au fost identificate elemente care ar putea aparține celei de-a treia drone, în zona Nufărul și Victoria din Tulcea.

„Echipajul unui elicopter IAR 330 Puma al Forțelor Aeriene Române, din Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, a identificat miercuri, 13 septembrie, în jurul orei 11.30, în zona localităților Nufărul și Victoria, din județul Tulcea, fragmente care ar fi putut proveni de la o dronă, dispersate pe o suprafață de câteva zeci de metri.

Conform procedurilor, un alt elicopter al Forțelor Aeriene Române, din Baza 90 Transport Aerian de la Otopeni, a fost trimis în zonă cu o echipă specializată la bord, pentru a efectua cercetări preliminare în teren și ridicarea de probe pentru efectuarea expertizărilor”, a informat MApN.

Sursa: Antena 3

Rusia a atacat Ucraina cu 44 de drone

Ministerul anunţă că forţele MApN rămân în alertă şi continuă cercetările în zonele semnalate de către ISU:

„Ministerul Apărării Naţionale condamnă cu fermitate atacurile executate de Federaţia Rusă împotriva unor obiective şi elemente de infrastructură civilă din porturile ucrainene de la Dunăre. Aceste atacuri sunt nejustificate şi în gravă contradicţie cu regulile dreptului internaţional umanitar”, a mai transmis MApN.

În timpul ultimei nopți, Rusia a lansat un atac cu 44 de drone asupra teritoriului Ucrainei. Din acestea, 32 au fost interceptate și distruse de către forțele aeriene ucrainene, conform declarațiilor făcute miercuri. Majoritatea acestor vehicule aeriene explozive au fost direcționate spre regiunea Odesa, unde au provocat daune infrastructurii portuare din zona Izmail a orașului portuar, provocând rănirea a cel puțin șase persoane.

 

Sursa foto: g4media.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: