Redactia.ro
Home » TV » Momentul în care Janni, câștigătorul „Chefi la cuțite”, a izbucnit în plâns. Toți colegii erau de față 

Momentul în care Janni, câștigătorul „Chefi la cuțite”, a izbucnit în plâns. Toți colegii erau de față 

GALERIE FOTO (2)

În finala emisiunii „Chefi la cuțite”, trei participanți au concurat pentru premiul în valoare de 30.000 de euro, însă doar unul dintre ei a reușit să obțină trofeul. Acesta a fost Janni Alexandridis, câștigătorul sezonului 12. În ciuda stresului și tensiunilor din competiție, momentul final a fost marcat de o emoție profundă, când toți concurenții s-au reunit pentru a urmări împreună evenimentul. În acel moment, câștigătorul emisiunii nu și-a putut stăpâni lacrimile și a izbuncit în plâns în fața tuturor foștilor colegi.

Momentul în care Janni, câștigătorul „Chefi la cuțite”, a izbucnit în plâns. Toți colegii erau de față 

Cu o seară în urmă, atât telespectatorii, cât și concurenții au experimentat momente extraordinare în desfășurarea marelui final al emisiunii „Chefi la cuțite”. Tensiunea a crescut treptat pe măsură ce momentul anunțării câștigătorului se apropia, iar când s-a aflat că Janni Alexandridis a câștigat sezonul 12, acest moment a fost însoțit de lacrimi de bucurie.

După cum este cunoscut, „Chefi la cuțite” este o emisiune înregistrată, ceea ce înseamnă că toți concurenții din acest sezon au avut ocazia să revadă întregul sezon la televizor. Acest lucru s-a întâmplat și cu o seară în urmă, când participanții sezonului 12 s-au reunit pentru a urmări împreună marea finală a emisiunii, iar emoțiile au fost la fel de mari ca în ziua filmărilor.

Janni Alexandridis a fost copleșit de emoții și a izbucnit în lacrimi atunci când a văzut, la televizor, momentul în care a fost anunțat că el este câștigătorul sezonului 12. „Am câștigat cel mai mare show de bucătar din România și eu sunt bucătar, pentru mine, asta înseamnă tot. Asta e viața mea. Sunt așa emoționat că l-am auzit și pe chef ce a zis, că o să fiu foarte mare”, a declarat Janni Alexandridis.

Ce mesaj a scris Janni după ce a câștigat concursul culinar

„CHEFI LA CUȚITE SEZON 12 a fost cea mai frumoasă și în același timp cea mai grea experiență din viața mea. Sunt mereu recunoscător pentru asta, dar voi face 100% tot posibilul pentru a folosi cât mai bine această victorie pentru a ajunge în vârf. Aș dori să mulțumesc întregii mele echipe pentru tot, ne-am zguduit și sunt atât de mândru. Aș dori să le mulțumesc familiei și prietenilor mei pentru tot ce ați făcut pentru mine. Mulțumesc❤️. Voi face totul pentru a-i face și mai mândri”, a fost mesajul pe care Janni l-a scris pe contul personal de Instagram.

Janni este jumătate român, jumătate grec, tatăl său fiind de origine greacă. El a cochetat încă de la o vârstă fragedă cu arta culinară, iar atunci când era doar un adolescent a avut ocazia de a găti timp de o lună pentru naționala de fotbal a Germaniei. În plus, Janni a pregătit feluri de mâncare gustoase pentru nume mari precum cântăreața Selena Gomez, sau pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: