Redactia.ro
Home » Știri » Momentul în care Laura, DJ Lalla, a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia. Totul a fost filmat de o cameră de supraveghere VIDEO

Momentul în care Laura, DJ Lalla, a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia. Totul a fost filmat de o cameră de supraveghere VIDEO

Momentul în care Laura, DJ Lalla, a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia. Totul a fost filmat de o cameră de supraveghere VIDEO

Iată momentul în care Laura, DJ Lalla, a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia! Totul a fost filmat de o cameră de supraveghere. Iată detaliile!

Momentul în care Laura, DJ Lalla, a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia

Imaginile șocante cu momentul în care DJ Lalla este găsită pe plaja din Mamaia sunt oficial publice. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere montată pe un hotel din zonă.

Din imaginile prezentate, se poate observa agitația de pe plajă, dar și intervenția echipajelor de salvare în momentul incidentului. Nu se poate vedea momentul în care tânăra ajunge pe plajă, ceea ce sugerează că, cel mai probabil, ea a intrat în apă în altă zonă și a fost adusă acolo de către valuri, conform Antena3 CNN.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar anchetatorii au prelevat probe pentru a determina dacă Laura Roșca, cunoscută ca DJ Lalla, se afla sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

Mama tinerei a sosit astăzi la Constanța și a identificat-o pe fiica ei. Mai apoi, trupul neînsuflețit al Laurei a fost preluat de o mașină aparținând unei case mortuare și transportat la Turda, locul unde DJ Lalla va fi înmormântată.

Detalii șocante despre moartea Laurei

Cazul a luat o întorsătură neașteptată atunci când s-a dezvăluit că DJ Lalla s-a cazat în Mamaia la un prieten pe care îl cunoscuse pe TikTok cu aproximativ o lună înainte de moartea sa.

Potrivit prietenului, el s-a trezit cu Laura la ușa sa și aceasta i-a mărturisit că se certase cu iubitul său. Această întâlnire și decizia de a se caza la acest prieten necunoscut până atunci au generat multe întrebări cu privire la motivele care au condus la acest tragic eveniment, potrivit digi24.ro.

Ancheta desfășurată de poliție a dezvăluit că nu au fost observate semne evidente de violență pe corpul Laurei. Cu toate acestea, autopsia a arătat că tânăra a murit din cauza înecului, deoarece medicii legiști au identificat apă și nisip în plămânii ei. Acest lucru a fost cu atât mai surprinzător, având în vedere că familia acesteia susținea că Laura era o înotătoare pricepută. Se pare că o astfel de cauză de deces este puțin probabilă în cazul unei persoane experimentate în înot.

Misterul continuă să planeze și mai mult datorită faptului că DJ Lalla fusese internată din cauza depresiei cu doar o lună înainte de moartea sa. Această informație a alimentat speculațiile că ar fi luat decizia de a-și încheia viața în mod tragic.

La momentul descoperirii trupului ei neînsuflețit, DJ Lalla era îmbrăcată doar într-un tricou și lenjerie intimă. Pe mâini și picioare purta diverse brățări, iar la gât avea un colier. Aceasta este o dovadă a atenției pe care o acorda aspectului său, chiar și în momentele de relaxare pe plajă.

Mai mult, se știe că Laura avea o soră geamănă care locuiește în Anglia, și tatăl său este un fost muzician. În orașul lor natal, Turda, familia este bine-cunoscută, iar cu excepția unor aspecte legate de separarea părinților, nu există informații despre posibilele probleme ale artistei.

Un alt element intrigant în acest caz este întâlnirea Laurei cu un bărbat pe o rețea de socializare cu aproximativ o lună înainte de tragedie. Această întâlnire și decizia de a se întâlni cu acest individ la malul mării au ridicat și mai multe întrebări cu privire la cercul de cunoștințe și evenimentele care au condus la decesul său.

Pe măsură ce ancheta continuă să dezvăluie mai multe detalii, rămâne de văzut dacă se va găsi vreun răspuns clar privind ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în cazul DJ Lalla din Mamaia.

Sursa foto: Captură ecran Antena3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: