Redactia.ro
Home » Știri » Momentul în care Meghan Markle a izbucnit in lacrimi! Ce a emoționat-o pe Ducesa de Sussex

Momentul în care Meghan Markle a izbucnit in lacrimi! Ce a emoționat-o pe Ducesa de Sussex

GALERIE FOTO (3)

Meghan Markle a izbucnit în lacrimi la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Iată ce a emoționat-o!

Meghan Markle a izbucnit în lacrimi! Ce a emoționat-o în timpul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este condusă astăzi pe ultimul său drum. Înmormântarea va avea loc astăzi, la ora 19:30 (21:30, ora României), în cadrul unei ceremonii private, în capela St. George a Castelului Windsor, la finalul ceremoniilor funerare de stat organizate dimineața, la Westminster Abbey din Londra. Regina va fi înmormântată în cripta Capelei Saint George din Windsor, alături de soțul său, ducele de Edinburgh, care a murit anul trecut.

Ducesa de Sussex a fost surprinsă extrem de copleșită de emoții în urma slujbei de la Westminster Abbey. Aceasta a vărsat lacrimi la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, mai exact în momentul în care coșciugul a fost scos din Catedrală. Ducesa de Sussex a participat la slujbă alături de soțul ei, Prințul Harry, nepotul Reginei Elisabeta a II-a.

Familia Regală, momente emoționante pe ultimul drum al Reginei Elisabeta a II-a

După slujbă, regina a fost condusă de la Westminster Abbey pe The Mall și pe lângă Palatul Buckingham pentru ultima dată, înainte de a fi transferată într-un dric de stat la Wellington Arch pentru a face ultimul drum spre Winsor Castle, locul de odihnă veșnică.

Mulțimea a izbucnit în aplauze și urale în fața Palatului Buckingham. Membrii Familiei Regale, inclusiv Regele Charles al III-lea, au rămas fără expresie în timp ce mărșăluiau, din pricina tensiunii emoționante din jur.

Odată ce sicriul a ajuns la Palatul Buckingham, membrii personalului de la palat au făcut plecăciuni și reverențe atât în fața sicriului, cât și în fața membrilor Familiei Regale.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: