Redactia.ro
Home » Știri » Momentul în care țânțarii invadează avionul! Imagini incredibile cu insectele care ajung până în cabina piloților VIDEO

Momentul în care țânțarii invadează avionul! Imagini incredibile cu insectele care ajung până în cabina piloților VIDEO

Momentul în care țânțarii invadează avionul! Imagini incredibile cu insectele care ajung până în cabina piloților VIDEO

Momentul în care țânțarii invadează avionul! Imagini incredibile cu insectele care ajung până în cabina piloților. Iată detaliile!

Zbor amânat din cauza unei invazii de țânțari

Într-un incident mai puțin obișnuit, o călătorie aeriană a fost grav perturbată înainte de decolare din cauza unei invazii de țânțari care au pătruns în avion. Roiul de insecte a reușit să ajungă până în cabina piloților, determinând amânarea zborului și o încercare frenetică de a gestiona situația.

Înregistrat în Mexic, acest incident neobișnuit s-a produs în timpul unui zbor intern și a provocat o întârziere semnificativă. Imaginile publicate pe rețelele sociale surprind echipajul de însoțitori de zbor încercând disperați să combată invazia de țânțari cu ajutorul insecticidelor.

Insectele au pătruns în avion, inclusiv în cabina piloților

Avionul implicat aparținea companiei aeriene Volaris Airlines și era programat să plece din Guadalajara către Mexico City pe data de 6 octombrie 2023. Cu toate că situația părea desprinsă dintr-un scenariu de film, țânțarii au ajuns chiar și în cabina piloților, făcând decolarea imposibilă.

Pasagera care a documentat evenimentul, Elizabeth Esmeralda Minjarez Corona, a dezvăluit că doar stingerea luminilor în avion a reușit să calmeze roiul de țânțari și să ofere posibilitatea echipajului să gestioneze situația.

Imagini incredibile cu insectele

Nu este prima dată când Aeroportul Internațional Guadalajara se confruntă cu astfel de incidente ciudate, acest caz bizar de invazie de țânțari fiind doar unul dintre exemplele recente ale unor evenimente neașteptate care pot perturba rutina zborurilor și a pasagerilor.

Sursa foto: Captură ecran video

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: