Redactia.ro
Home » Știri » Momentul în care Vadim Tudor a pus-o la zid pe Rona Hartner într-o emisiune TV: „Faceți niște dezacorduri și greșeli, la clasa a VI-a se lasă repetent”

Momentul în care Vadim Tudor a pus-o la zid pe Rona Hartner într-o emisiune TV: „Faceți niște dezacorduri și greșeli, la clasa a VI-a se lasă repetent”

GALERIE FOTO (2) Rona Hartner și Vadim Tudor

Rona Hartner a părăsit această lume pe 23 noiembrie 2023 după o luptă crâncenă cu boala secolului și anume cancerul. Actrița a pierit la doar 50 de ani, lăsând în urma sa o copilă de 15 ani și multă lume îndurerată.

De curând, în spațiul online un clip video a devenit viral în care protagoniștii sunt chiar ea alături de Vadim Tudor. Cei doi se aflau în cadrul unei emisiuni televizate din 1999 și dezbăteau anumite subiecte de actualitate. Vadim Tudor era cunoscut pentru firea sa impulsivă și pentru că spunea lucrurilor pe nume așa că a luat-o la rost și pe Rona Hartner, care pe atunci avea doar 26 de ani.

„Domnișoară, păi, prin ce v-ați afirmat de nu vă cunoaște nimeni în România? În România, atât de culturală, de nu vă recunoaște meritele. Sunteți un profesor neînțeles? Domnișoară, știți ce mi-a zis mie cineva? Vă înțeleg foarte greu. Domnișoară, nu știți nicio limbă. Dumneavoastră, nu știți românește. Faceți niște dezacorduri și greșeli, la clasa a VI-a se lasă repetent. Sunt mulți repetenți în România. Stai că vorbea de Paris. A declarat presei franceze că în România sunt doar 3 milioane de români și restul țigani.”, a transmis Vadim Tudor.

Rona Hartner i-a dat replica lui Vadim Tudor într-un mod elegant

Rona Hartner nu s-a lăsat intimidată la acea vreme de replicile tăioase ale lui Vadim Tudor și l-a rugat să o lase să termine ideea pe care o avea de zis.

„Poza aceea a fost făcută în prezența a cel puțin 1.000 de oameni, la discoteca Casa Blanca, lângă Sala Polivalentă, unde era prima mea întâlnire cu domnul Emil Constantinescu și Cristian…”, a transmis regretata Rona Hartner. În acel moment, Vadim Tudor izbucnește de nervi și o întrerupe pe actriță spunându-i că pe casetă ea a zis că a forțat-o să o ia la dans.

Artista nu s-a lăsat intimidată deloc de dialogul purtat cu politicianul și l-a provocat pe acesta să asculte caseta de față cu ea.

Rona Hartner a fost acuzată că a fost amanta lui Emil Constantinescu

Viața tumultuoasă a celebrei artiste, Rona Hartner, a fost umbrită de un scandal fabricat cu abilitate, care a implicat numele fostului președinte Emil Constantinescu, în urmă cu 27 de ani. Rona Hartner, una dintre cele mai remarcabile și iubite artiste din România, și-a desăvârșit cariera în lumea filmului și a muzicii, devenind un nume de referință în peisajul artistic românesc. Cu toate acestea, renumele său a fost știrbit de un scandal exploziv, în care a fost acuzată că ar fi avut o relație cu fostul președinte al țării, Emil Constantinescu.

@pisica_isterica #ronahartner #fy #pisicaisterica ♬ sunet original – Pisica isterică

În urmă cu 27 de ani, un scandal de proporții a izbucnit între Rona Hartner și controversatul Corneliu Vadim Tudor. Acesta din urmă a acuzat-o pe Hartner că ar fi fost amanta lui Emil Constantinescu, fostul președinte al României. Scandalul a avut un impact semnificativ asupra reputației artistei și a generat o poveste care a circulat timp de mai mulți ani.

Rona Hartner a aflat că totul a pornit de la o prietenă apropiată, care, pentru a o face să se întoarcă în țară, a inventat un jurnal compromițător. Acest jurnal a fost vândut lui Corneliu Vadim Tudor pentru o sumă considerabilă. Acesta a fost detonatorul care a scos la iveală scandalul.

„Mi s-a zis: Invită-l pe președinte la dans. Eu aveam un blues, «You are my loser». Nu știam cum s-o mai dau. Am început să mă dau cu cracii în sus, să fac show, să nu audă textul. Am făcut o diversiune. Toți jurnaliștii au venit în jurul nostru. Și… s-a terminat piesa, aplauze, poze, nu știu ce. Asta a fost în noiembrie 1996. Tot în noiembrie 1996 am dat castingul pentru Gadjo Dilo (n.r.: film artistic). Ce crezi că s-a întâmplat în România? Cea mai bună prietenă a mea a inventat acel jurnal să mă facă să mă întorc în România. I l-a vândut lui Vadim cu 60.000 de dolari”, a dezvăluit Rona Hartner în cadrul emisiunii „În oglindă”.

Rona Hartner a recunoscut că a fost forțată să facă un show în momentul în care a fost acuzată că ar fi avut o relație cu Emil Constantinescu. Totul a fost orchestrat pentru a atrage atenția presei, iar aceasta a fost doar începutul unei serii de scandaluri care au marcat cariera și viața personală a artistei. După aceste acuzații, celebra actriță a decis să se retragă la Paris, acolo unde a locuit o bună perioadă de timp.

„Nu dansul a fost vinovat, ci prietena mea, care a utilizat acel dans ca să mă compromită”, a subliniat Rona Hartner într-o intervenție recentă la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: