Redactia.ro
Home » Știri » Momentul inedit din fața Palatului Buckingham! Noul rege al Marii Britanii, pupat cu foc de o simpatizantă FOTO

Momentul inedit din fața Palatului Buckingham! Noul rege al Marii Britanii, pupat cu foc de o simpatizantă FOTO

GALERIE FOTO (4)

Regele Charles al III-lea și regina consort Camilla au fost întâmpinați de mii de binevoitori adunați în fața Palatului Buckingham astăzi, când acesta s-a întâlnit cu supușii săi pentru prima dată în calitate de monarh. În timp ce dădea mâna cu simpatizanții, o femeie l-a sărutat pe obraz. Iată toate detaliile!

Regele Charles al III-lea, pupat de o simpatizantă

O mulțime imensă a aclamat cuplul la sosirea la Palatul Buckingham , înainte ca regele, vizibil emoționat să coboare din Bentley-ul de stat și să înceapă să dea mâna cu nenumărați membri ai publicului, în mijlocul unor strigăte de „God Save the King”/„Să trăiască Regele”.

O interpretare improvizată a imnului național a izbucnit în timp ce steagul regal a fost ridicat deasupra Palatului Buckingham pentru prima dată în timpul domniei sale.

Spectatorii au strigat trei urale pentru Charles, în timp ce o simpatizantă l-a sărutat pe obraz, în timp ce alții își ridicau telefoanele pentru a încerca să-l zărească în timp ce Regele Charles al III-lea trecea pe lângă ei.

Regina consort a stat mai la distanță, înainte de a i se alătura regelui pentru a vedea omagiile florale lăsate în fața porților.

În timp ce o goarnă suna, Regele Charles al III-lea și soția sa, ambii îmbrăcați în negru, au mers unul lângă altul prin intrarea principală a Palatului Buckingham.

Colin Hennessy, în vârstă de 52 de ani, care se afla în fața palatului, a declarat:

„Este minunat să îl văd pe rege. Se vede că este foarte emoționat, dar a fost foarte recunoscător tuturor celor prezenți aici. A mulțumit cât de mulți oameni a putut în timp ce trecea pe lângă el’.

Regele Charles al III-lea a ordonat perioadă de „doliu regal”

Cuplul a aterizat la RAF Northolt imediat după ora 13.30, după ce a plecat de la Balmoral, unde a rămas peste noapte după ce s-a grăbit să fie la căpătâiul regretatei regine.

Charles s-a întors deja la îndatoririle sale de monarh, în ciuda durerii sale. El a dat ordinul ca o perioadă de „doliu regal” pentru regina consort să fie respectată de acum până la șapte zile după înmormântarea ei.

Doliul regal va fi respectat de membrii familiei regale, de personalul Casei Regale și de reprezentanții Casei Regale aflați în misiuni oficiale, împreună cu trupele angajate în sarcini ceremoniale.

Între timp, Palatul Buckingham a precizat astăzi că Regele va fi proclamat la Consiliul de Aderare, sâmbătă, la ora 10.00, în apartamentele de stat din Palatul St James. James. Acesta va fi televizat pentru prima dată în istorie.

Prințul William care folosește acum titlul de Duce de Cornwall și Cambridge a părăsit Balmoral cu puțin înainte de ora 13:00 și se întoarce la Windsor pentru a fi alături de familia sa înainte de Consiliul de Aderare, a declarat Palatul Kensington.

Prințesa Anne, Prințul Andrew, Prințul Edward și soția acestuia, Sophie, Contesa de Wessex, rămân în continuare la moșie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: