Redactia.ro
Home » Știri » Momentul înfricoșător în care un proiectil cade lângă o echipă de reporteri români, aflați în Israel! Totul a fost filmat VIDEO

Momentul înfricoșător în care un proiectil cade lângă o echipă de reporteri români, aflați în Israel! Totul a fost filmat VIDEO

Momentul înfricoșător în care un proiectil cade lângă o echipă de reporteri români, aflați în Israel! Totul a fost filmat VIDEO

Momentul înfricoșător în care un proiectil cade lângă o echipă de reporteri români, aflați în Israel! Totul a fost filmat. Iată detaliile!

Momentul înfricoșător în care un proiectil cade lângă o echipă de reporteri români, aflați în Israel

În mijlocul tensiunilor crescânde și a pregătirilor pentru o posibilă invazie în Fâșia Gaza, un incident extrem de periculos a avut loc în apropierea graniței dintre Israel și Fâșia Gaza. Laurențiu Rădulescu și Costi Pahonțu, membri ai echipei de reporteri de la Antena 3 CNN, se aflau în zonă pentru a transmite noi detalii, dar au trăit un moment înspăimântător atunci când un proiectil a căzut periculos de aproape de ei. Tot momentul a fost înregistrat și detaliile sunt uluitoare.

Echipa de reporteri români se afla la granița cu Fâșia Gaza într-un moment deosebit de critic. Ultimatumul dat de israelieni pentru evacuarea civililor a expirat, iar tensiunea era la cote maxime. Israelul se pregătea să trimită zeci de mii de soldați pentru a captura teritoriile controlate de teroriștii Hamas.

Armata israeliană anunțase că așteaptă evacuarea civililor din nordul Fâșiei Gaza, însă zeci de mii de oameni și-au părăsit deja casele, chiar în ciuda amenințărilor venite din partea Hamas. Situația era cu atât mai gravă cu cât sudul regiunii era deja suprapopulat, avertizau autoritățile palestiniene.

Totul a fost filmat

În timp ce reporterii români se aflau în mijlocul acestei situații extrem de tensionate, un proiectil a căzut periculos de aproape de locul în care se aflau. Totul a fost filmat de camera de filmat a echipei. Imagini cutremurătoare arată momentul în care reporterii fugeau din calea rachetei, potrivit Antena3 CNN. 

Sursa foto: Captură ecran VIDEO YouTube Antena 3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: