Redactia.ro
Home » Știri » Momentul intim în care prințul William a flirtat cu Kate în fața camerelor. Ce gest inedit a făcut față de soția sa

Momentul intim în care prințul William a flirtat cu Kate în fața camerelor. Ce gest inedit a făcut față de soția sa

kate middleton printul william

Kate Middleton și prințul William sunt două dintre cele mai apreciate figuri ale Casei Regale a Marii Britanii. Cei doi sunt nevoiți să respecte cu strictețe o serie de reguli de conduită, iar rare sunt ocaziile în care cei doi își afișează public afecțiunea. Recent au făcut o excepție, iar fanii cuplului regal au fost plăcuți impresionați.

Prințul William, gest intim pentru Kate Middleton, în văzul tuturor

Kate Middleton și printul William formează un cuplu de peste un deceniu, iar anul aceasta serbează 12 ani de căsătorie. Relația lor este una apreciată de către britanici, iar cei doi evită să-și afișeze afecțiunea în public sau să vorbească despre povestea lor de dragoste. Invitați la un podcast, cei doi s-au relaxat, au glumit, au schimbat priviri cu subînțeles și …într-un moment care a circulat masiv pe rețelele de socializare, prințul William i-a făcut cu ochiul soției sale.

În timp ce Kate Middleton susține că ea nu este o fire foarte competitivă, prințul William s-a uitat spre ea, a zâmbit larg și i-a făcut cu ochiul. Momentul a devenit viral pe rețelele de socializare, iar fanii au apreciat gestul relaxat al prințului William.

Kate Middleton, gest revoltător la Premiile BAFTA! Prințul William a rămas fără cuvinte

Kate Middleton și prințul William au pășit pe covorul roșu de la premiile BAFTA unul lângă altul, fără a-și atinge brațele. La un moment dat, ducesa de Cornwall, crezând că a scăpat de privirile vigilente ale fotoreporterilor, a făcut un gest care a fost, totuși, surprins de către camerele de filmat. Kate Middleton l-a atins în zona posteriorului pe William, iar momentul a uimit audiența.

Cât despre ținuta aleasă de Kate Middleton nu putem spune decât că ducesa a demonstrat încă o dată că este un simbol al eleganței. Ea nu a ales să poarte o rochie nouă, ci una veche, din garderobă, semnată de către celebrul Alexander McQueen. Rochiei i-au fost aduse mici ajustări, însă rezultatul final a fost unul pur și simplu spectaculos. Kate a purtat o pereche de cercei de 100 de lire sterline și un zâmbet de neprețuit.

Prințul Harry a tulburat liniștea Casei Regale din cauza cărții sale

Casa Regală a Marii Britanii a trecut din nou prin momente delicate. Prințul Harry și-a lansat cartea de memorii, iar dezvăluirile pe care le face în rândurile scrise sunt unele greu de digerat.

Astfel, cititorii află că prințul Harry a consumat marijuana, cocaină, a avut parte de nenumărate petreceri stropite din belșug cu alcool. Dezvăluirile nu se opresc aici, deși poate ar fi trebuit! Harry susține că a fost la un pas de a se bate cu fratele său, William și subliniază că între ei a existat întotdeauna o rivalitate tacită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: