Redactia.ro
Home » Monden » Mona Nicolici, mai fericită ca niciodată. Imagini alături de soțul ei, chef Cezar Munteanu

Mona Nicolici, mai fericită ca niciodată. Imagini alături de soțul ei, chef Cezar Munteanu

GALERIE FOTO (4)

Mona Nicolici este o prezență rară în lumina reflectoarelor în ultimii 20 de ani. Jurnalista și-a schimbat radical viața și cariera. A divorțat în secret de către soțul ei, Mihai Nicolici, cel care i-a fost alături mulți ani din viață și care este tatăl celor doi copii ai săi.

De la un afacerist cu vinuri, la un chef bucătar. Blondina se iubește acum cu chef Cezar Munteanu. Cei doi se iubesc deja de câțiva ani și au o afacere pe care o gestionează împreună. Este vorba despre un restaurant în capitală, unde desigur că cheful se ocupă de prepararea mâncării și de supervizare pentru ca totul să iasă perfect din bucătărie.

Cei doi au numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt și își fac declarații publice pe rețelele de socializare. Mona Nicolici i-a făcut o urare emoționantă soțului său pe rețelele de socializare, cu ocazia împlinirii acestuia a 49 de ani.

„Astăzi e ziua acestui domn, care iubește viața cum puțini o fac, care știe sa ma facă sa rad, la fel de mult cât poate să mă scoată din pepeni, dar cu care, sigur, n-am să mă plictisesc în următorii 50 de ani! La mulți ani, iubitul meu! Be good!”, a scris fosta știrista pe rețelele de socializare.

„Ziua internațională a sărutului. Și nu doar astăzi. La mulți ani nouă, Mona Nicolici”, spunea și chef Cezar Munteanu.

Mona Nicolici, în noua ei viață

După divorțul de Mihai Nicolici, Mona și-a schimbat viața. Aceasta are o emisiune la Europa FM și se ocupă și de restaurantul pe care îl deține cu actualul soț. Ba chiar mai mult, este și studentă a cursurilor unui master de conservare a biodiversităţii.

„Acum toată lumea crede că sunt jurnalist la Europa FM, dar eu am doar o emisiune acolo. Eu sunt antreprenor, consultant în sustenabilitate şi CSR, am şi un restaurant cu soţul meu.

Şi sunt şi la un master de conservare a biodiversităţii, unde sunt bursieră”, a declarat Mona Nicolici pentru okmagazine.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: