Redactia.ro
Home » Știri » Monica Anghel, adevărul despre căsnicia ei. Motivul pentru care nu a luat numele soțului ei: „Impas există în orice familie. Nimic nu e simplu pe lumea asta”

Monica Anghel, adevărul despre căsnicia ei. Motivul pentru care nu a luat numele soțului ei: „Impas există în orice familie. Nimic nu e simplu pe lumea asta”

Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră care a intrat în sufletele oamenilor cu muzica ei. Aceasta a trecut printr-o tragedie enormă atunci când și-a pierdut sufletul pereche, fiind extrem de afectată de moartea fostului soț. Cântăreața a reușit să găsească din nou fericirea, în brațele lui Marian Caraivan. Cei doi formează un cuplu de 12 ani, iar cântăreața a recunoscut că relația dintre ei nu a fost mereu una idilică și că nu a luat numele soțului ei după căsătorie. Iată care este motivul și ce a spus artista despre impasurile vieții lor de cuplu!

Monica Anghel, adevărul despre căsnicia ei. 

Monica Anghel și Marian Caraivan se iubesc de 12, iar artista este fericită și împlinită alături de acesta. Cei doi au împreună un băiat, pe Aviv, care le-a luminat viața de când a apărut pe lume. Artista povestit că au trecut prin impasuri de-a lungul relației, dar că întotdeauna caută să rezolve problemele pentru a nu se ajunge la despărțire. 

„Impas există în orice familie, cine spune contrariul înseamnă că nu are multe în comun cu partenerul. Important e ca într-o familie să treci peste lucrurile care se ivesc. Poți să treci cu înțelegere, înțelepciune, calm. Deciziile nu se iau niciodată la nervi, faci cea mai mare greșeală. Trebuie să stai, să respiri, să te relaxezi, lași umerii jos și apoi vezi ce e de făcut ca să îndrepți lucrurile. Nimic nu e simplu pe lumea asta, este greu să trăiești și de unul singur, darmite în doi. În toate relațiile, că este căsnicie sau prietenie, ca să dureze în timp trebuie să iei lucrurile cu răbdare, echilibru. Nu s-a pus problema de o despărțire între noi’’, a spus Monica Anghel pentru „VIVA”.

Motivul pentru care Monica Anghel nu a luat numele soțului ei

Monica Anghel și Marian Caraivan au spus marele „DA!” în anul 2010. Artista și-a păstrat numele, deoarece nu-și dorea să umble foarte mult pentru schimbarea tuturor actelor, fiind mai simplu să rămână cu numele ei.

„Mi-am păstrat numele, pentru că trebuia să schimb toate actele și a fost mai simplu așa’’, a declarat Monica Anghel pentru aceeași sursă.

 

Sursa foto: Facebook Monica Anghel
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: