Redactia.ro
Home » Monden » Monica Anghel, despre moartea fostului soț: ”Ultima oară când am vorbit cu el, dădea semne că își va reveni”

Monica Anghel, despre moartea fostului soț: ”Ultima oară când am vorbit cu el, dădea semne că își va reveni”

Fostul soț al Monicăi Anghel, Andrei Carandino, a murit! Bărbatul era chirurg estetician

Monica Anghel a oferit primele declarații după moartea fostului și primului ei soț, medicul Andrei Carandino. Monica Anghel a spus că ultima oară când a vorbit cu acesta părea că este bine și că își va reveni.

Monica Anghel, despre moartea fostului soț: ”Ultima oară când am vorbit cu el, dădea semne că își va reveni”

Monica Anghel a preferat, totodată, să nu dea prea multe detalii pentru a nu o deranja pe actuala soție a regretatului medic. Artista este părere că fostul ei soț reprezintă o pierdere importantă pentru colegii lui breaslă.

A murit doctorul Andrei Carandino, fostul soț al Monicăi Anghel

”Ultima oară când am vorbit cu el, dădea semne că își va reveni, erau semne bune când am stat de vorbă. Din păcate, a făcut o decompensare și a murit. Nu pot să dau prea multe detalii, nu ar fi elegant din partea mea să spun anumite lucruri. Soția lui, Ingrid, este cea care trebuie să vorbească și mă îndoiesc că este momentul oportun pentru asemenea lucruri (…) Nu vorbim doar de pierderea pe care o resimțim noi, cei care l-am cunoscut bine, ci și de o pierdere pentru lumea medicală și pentru pacienții săi. Nu pot să spun pe cât de multă lume a ajutat și cât bine a făcut”, a spus  Monica Anghel pentru Fanatik.ro

Cauza morții lui Andrei Carandino

Medicul Andrei Carandino avea 61 de ani, iar moartea i-a fost cauzată de probleme de sănătate mai vechi. Anul trecut, de exemplu, i s-a rupt o aortă. Decesul acestuia a fost anunțat, în urmă cu două zile, de apropiația ai acestuia. El s-a stins din viață, vineri, 7 mai.

„În această dimineață, cunoscutul doctor Andrei Carantino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie, a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris jurnalista Roxana Dima, despre decesul medicului, primul soț al artistei Monica Anghel.

Andrei Carandino era  specialist în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, dar și șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie din București, În anul 1994 a cunoscut-o pe Monica Anghel și au început o relație după ce i-a făcut o operație. Mariajul a durat până în 2005, ambii au decis să divorțeze din cauză că profesiile lor nu le permiteau să-și acorde timpul necesar. În prezent, Monica Anghel este căsătorită cu Marian Caraivan, alături de care are un copil care va împlini 10 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: