Redactia.ro
Home » Știri » Monica Anghel a fost testată NEGATIV pentru coronavirus. Avem documentul care demonstrează acest lucru

Monica Anghel a fost testată NEGATIV pentru coronavirus. Avem documentul care demonstrează acest lucru

GALERIE FOTO (2) Monica Anghel nu are coronavirus

În urmă cu o zi se zvonea că artista Monica Anghel ar fi infectată cu noul coronavirus, după ce colegul său de scenă Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu noul virus și transportat la spital.

Solista a declarat în urmă cu puțin timp că testul pentru coronavirus a ieșit negativ, aceasta postând și o fotografie cu documentul care dovedește acest lucru.

Monica Anghel a fost testată negativ pentru coronavirus! Artista a demonstrat acest lucru

Monica Anghel concurează împreună cu Marcel Pavel în emisiunea „Te cunosc de undeva”, difuzată pe Antena1, cei doi demonstrându-și talentul muzical.

Ei bine, ieri s-a zvonit în presa din România că artista ar fi infectată cu coronavirus după ce colegul său Marcel Pavel a fost testat pozitiv cu COVID-19 și transferat cu izoleta la Institutul de boli infectioase „Matei Balș”.

În urma acestei informații, Monica Anghel a declarat pentru Observator.tv că rezultatele testului pentru coronavirus a fost negativ, aceasta postând ulterior și o fotografie pe pagina sa de socializare  cu documentul care atestă acest lucru.

Document test coronavirus, Monica Anghel

Monica Anghel a povestit când a fost ultima dată când s-a întâlnit cu toți colegii de la „Te cunosc de undeva”

Monica a intrat în direct Live pe Facebook și a declarat concret că nu are coronavirus și că testul pentru coronavirus a ieșit negativ.

Artista a precizat că pe data de 17 iunie a făcut testul PC  pentru a descoperi dacă are coronavirus, iar rezultatul a ieșit negativ, menționând totodată că nu mai există niciun pericol de infectare având în vedere ca a elaborat acest test la șapte zile după ce s-a întâlnit cu colegii săi din emisiunea „Te cunosc de undeva”.

În același videoclip, artista a ținut să precizeze că anumite publicații au împrăștiat informații neadevărate despre această situație.

„Mi se pare cel puțin josnic din partea lor ca într-o situatie de genul acesta, în care oamenii sunt speriați, sunt suspicioși, nu știu ce să creadă, unii nu cred nimic, alții cred în teoria conspirației(…) Într-o agitație de genul ăsta, să faci și să vii cu asemenea afirmații espre o persoană publică, este mizerabil, a declarat Monica Anghel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: