Redactia.ro
Home » Monden » Monica Anghel își surprinde, din nou, fanii. Cum s-a filmat artista

Monica Anghel își surprinde, din nou, fanii. Cum s-a filmat artista

Monica Anghel

Monica Anghel (50 de ani) surprinde tot mai mult, în ultima vreme, cu aparițiile sale. După ce și-a uimit fanii cu o nouă tunsoare, zero, artista s-a filmat într-o ipostază în care nu am mai văzut-o până acum. 

Monica Anghel își surprinde, din nou, fanii. Cum s-a pozat artista

Monica Anghel se află în momentul de față, în vacanță la Băile Govora, din județul în județul Vâlcea, de unde s-a filmat dintr-o piscină cu o apă foarte rece, îmbracată în costum de baie și nemachiată.

„Stau aici, apa este foarte rece, are -120 de grade. În picioare am botoși de lână, ca să nu îmi înghețe picioarele”, spune Monica Anghel în timpul video-ului care a apărut pe pagina ei de Instagram.

Monica Anghel s-a tuns zero de curând, asta după ce avea, deja, părul scurt.  ”Nu contează cât de lung am părul. Important e cât și cum gândesc”, a scris Monica Anghel în dreptul fotografiei.

Foto: Monica Anghel tunsă zero                                 sursa: Instagram

Monica Anghel, siluetă de invidiat

Totodată, în ultimii ani, Monica Anghel a slăbit foarte mult. A ținut un regim alimentar care i-a permis să consume aproape orice, pe care l-a îmbinat și cu sportul. ”Am reusit sa pierd 20 de kilograme in 5 luni prin regimul disociat. Practic, 3 zile mancam carne, inclusiv mezeluri, organe si tocatura – fara orez. Urmatoarele trei zile erau dedicate legumelor si fructelor… si aici era permis orice in afara de orez, mazare, fasole verde, cartofi, banane, seminte, fistic, pere, struguri si fructe confiate. Apoi urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smantana. Chiar si cand mergeam la restaurant comandam un platou cu mai multe sortimente de branza.   Am reusit sa scap de 20 de kilograme… e mare lucru. Am pierdut 7 kilograme chiar in primele doua saptamani, iar dupa aceea nu am mai dat jos nimic timp de o luna. Ma frustra putin ideea, insa stiam de la sotul meu ca asa se intampla – dupa o slabire brusca se petrece una treptata. Chiar si organismul se obisnuieste cu un anumit regim de alimentatie si nu mai reactioneaza asa surprins”, povestea Monica Anghela într-un interviu.

Monica Anghel slăbește și nu se mai oprește! A topit 30 kg în 10 luni cu o DIETĂ miraculoasă | Info Actual

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: