Redactia.ro
Home » Monden » Monica Bârlădeanu a slăbit cu dieta hiperproteică. La ce alimente a renunțat actrița

Monica Bârlădeanu a slăbit cu dieta hiperproteică. La ce alimente a renunțat actrița

Monica Bârlădeanu este hotărâtă să slăbească. Frumoasa brunetă a slăbit cu ajutorul dietei hiperproteice, dietă din ce în ce mai folosită. 

 

Cum reușește să aibă o formă fizică de invidiat

 

Monica Bârlădeanu, una dintre cele mai frumoase vedete din România.Actrița a vorbit, pentru ”Ce se întâmplă doctore?”, despre cum reușește să fie într-o formă fiziucă de invidiat. Vedeta a explicat că ține o dietă hiperproteică.

”În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriţionist”, a mai spus actrița pentru sursa menționată.

Actrița a vorbit și despre regimul la care apelează. ,,În cazul meu funcţionează regimul care înseamnă mâncat câte puţin din trei în trei ore”, a mai adăugat frumoasa brunetă. Actrița a fost nevoită să renunțe și la dulciuri. ”Dulcurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci”, a mărturisit vedeta.

Monica Bârlădeanu a dezvăluit și în ce constă alimentația ei în fiecare zi. ”Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă ( cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare”, a precizat Monica Bârlădeanu.

 

Câte kilograme a luat cel mai mult artista

 

Actrița a recunoscut că face, însă, și abateri. ,,Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, a mărturisit aceasta.

Actrița a mărturisit că cel mai mult în greutate a luat 5 kg.

”Cred că cea mai mare fluctuaţie de greutate în timp a fost de 5 kg, iar asta se întâmplă de obicei în perioadele de haos, cu muncă muncă, când nu reuşesc să am o disciplină alimentară. Imediat ce îmi impun să scap de ele, e suficient să elimin carbohidraţii şi să mănânc la 3 ore porţii mici, bogate în proteine. Şi, ca să fie şi mai eficientă despărţirea de kg în plus, 40 de minute de alergare, de 4 ori pe săptămână, eficientizează totul”, a mai spus actrița de la PRO.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: