Redactia.ro
Home » Homepage » Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 45 de ani, dată de gol că ar fi însărcinată cu Valeriu Gheorghiță! Matilda Pascal Cojocărița a detonat bomba în direct

Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 45 de ani, dată de gol că ar fi însărcinată cu Valeriu Gheorghiță! Matilda Pascal Cojocărița a detonat bomba în direct

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță vor deveni părinți?!

Relația dintre Monica Bîrlădeanu și fostul șef al vaccinării, Valeriu Gheorghiță, pare să meargă strună, iar acum, o dezvăluire neașteptată a adus în atenție o posibilă veste cu totul specială. În timpul unei emisiuni în direct la Pro TV, Matilda Pascal Cojocărița a dat-o de gol pe actriță, sugerând că aceasta ar fi însărcinată la vârsta de 45 de ani. Vedeta a purtat o salopetă neagră la petrecerea de Revelion care i-a pus în evidență formele.

Matilda Pascal Cojocărița a anunțat că Monica Bîrlădeanu va deveni mamă

Bomba a fost detonată de Matilda Pascal Cojocărița în timpul unei emisiuni speciale de Revelion. Întrebată despre rezoluțiile pentru 2024, Monica Bîrlădeanu a menționat că își dorește o „masă plină”. Cu toate acestea, Matilda Pascal Cojocărița nu s-a putut abține și a strigat direct la televizor: „E gravidă! E gravidă!”. Această declarație neașteptată a stârnit rapid speculații cu privire la o posibilă sarcină a actriței.

La întrebările legate de declarația Matildei Pascal Cojocărița, Monica Bîrlădeanu a păstrat un ton misterios. Aceasta a menționat că dorința sa de a avea o „masă plină” are un sens care momentan este doar pentru ea, iar la sfârșitul anului 2024 intenționează să dezvăluie la ce se referea.

Relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu care a rezistat luni bune, în ciuda speculațiilor și prorocirilor sceptice. Despre relația lor s-a aflat la începutul verii, iar de atunci, cei doi au fost surprinși împreună la diverse evenimente. Relația lor a stârnit curiozitatea publicului și a fost subiect de discuție în mediul online.

Monica Bîrlădeanu este cunoscută pentru discreția sa în ceea ce privește viața personală. După divorțul din 2009, ea și-a păstrat viața privată departe de ochii curioșilor. Într-un final, în 2023, a confirmat public relația cu Valeriu Gheorghiță, director al spitalului SRI. Cei doi au fost văzuți inițial într-un resort din Bulgaria, iar apoi au făcut prima apariție publică împreună la un eveniment din Capitală.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se distrează la schi

În timp ce speculațiile privind o posibilă sarcină sunt în plină desfășurare, Monica Bîrlădeanu se relaxează la schi în Italia. Recent, a împărtășit momente de bucurie petrecute pe pârtiile Dolomitilor și a menționat că ziua a fost absolut perfectă. Actrița, în vârstă de 45 de ani, continuă să surprindă publicul prin activitățile sale variate, de la apariții mondene la momente de relaxare în aer liber.

„Abia astazi as putea sa spun ca a fost o zi de ski absolut perfecta. Soare, zapada suficienta, partiile splendide, lume destul de putina. Unde mai pui ca am terminat ziua in jacuzzi, afara, pe mega relaxare.
Va puup tare!”, a scris Monica Bîrlădeanu pe Instagram.

Cei doi îndrăgostiți s-au fotografiat separat în același loc, pe o pârtie de schi din Italia. „1 ianuarie pe mine m-a prins pe partiile Dolomitilor, unde a si nins asta noapte, asa ca peisajele erau mult mai prezentabile de dimineata si uite-asa am si ce sa va arat.
In orice caz, situatia zapezii pe Italia, cel putin, se prezinta cam asa.
Sa avem cu totii un an nou binecuvantat cu tot ce ne e de folos fiecaruia dintre noi.”, a scris Monica Bîrlădeanu pe Instagram, fără a prezenta însă şi vreo imagine cu fostul şef al vaccinării.

Dezvăluirea neașteptată făcută de Matilda Pascal Cojocărița cu privire la o posibilă sarcină a Monicăi Bîrlădeanu a captat atenția publicului, iar actrița a rămas misterioasă în privința acestui subiect. Cu o relație solidă alături de Valeriu Gheorghiță și o carieră variată, Monica Bîrlădeanu continuă să fie în centrul atenției, adăugând și mai multă intrigă vieții sale personale.

Bruneta a confirmat relația cu Valeriu Gheorghiță, după ce s-a speculat că acesta ar fi fost căsătorit. „Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățisez tare!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: