Redactia.ro
Home » Monden » Monica Bîrlădeanu, vacanță de senzație la schi, alături de Valeriu Gheorghiță. Unde au petrecut cei doi Revelionul

Monica Bîrlădeanu, vacanță de senzație la schi, alături de Valeriu Gheorghiță. Unde au petrecut cei doi Revelionul

Cu câteva luni în urmă, Monica Bîrlădeanu a început să trăiască o poveste de dragoste subtilă și plină de farmec alături de Valeriu Gheorghiță. Aceștia au reușit să păstreze discreția în legătura lor chiar și după ce detaliile privind relația lor au devenit publice.

Despre legătura dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-a aflat la începutul verii, atunci când au fost surprinși împreună într-un resort din Bulgaria. La acel moment, povestea lor de dragoste a generat numeroase controverse și discuții, inclusiv comentarii din partea personalităților publice precum Dana Budeanu.

Monica Bîrlădeanu, revelion de senzație alături de Valeriu Gheorghiță

Se pare că vedeta noastră și-a început anul în forță, pe pârtia de schi din Dolomitilor, acolo unde a făcut senzație. Cea care a devenit cunoscută pe micile ecrane le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare imagini superbe din locurile pe care le-a vizitat, iar cameramanul a fost mai mult ca sigur partenerul său, Valeriu Gheorghiță.

„1 ianuarie pe mine m-a prins pe pârtiile Dolomitilor, unde a si nins asta noapte, așa ca peisajele erau mult mai prezentabile de dimineata si uite-așa am si ce sa va arat.

In orice caz, situația zăpezii pe Italia, cel puțin, se prezintă cam așa. Sa avem cu toții un an nou binecuvântat cu tot ce ne e de folos fiecăruia dintre noi.”, a scris Monica Bîrlădeanu pe Instagram, fără a prezenta însă şi vreo imagine cu fostul şef al vaccinării.

Inițial, au circulat speculații cu privire la faptul că actrița ar avea o relație cu un bărbat căsătorit, însă aceasta a respins rapid aceste zvonuri. În acel moment, Monica Bîrlădeanu a confirmat public relația cu Valeriu Gheorghiță, directorul spitalului SRI. Cei doi au fost văzuți împreună la un eveniment din Capitală, marcând astfel prima lor apariție publică, după ce imaginile cu ei în piscina de la un resort din Bulgaria au devenit virale pe internet.

Ce diferență de vârstă este între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Puțini sunt cei care cunosc detaliul că între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță există o diferență de vârstă de trei ani, medicul fiind mai tânăr decât actrița. Aceasta are 44 de ani, în timp ce partenerul său are 41.

Deși au existat speculații cu privire la statutul marital al lui Valeriu Gheorghiță, Monica Bîrlădeanu a pus capăt acestor zvonuri, confirmând deschis că acesta nu este căsătorit. Astfel, relația lor a fost acceptată de public, iar cuplul a continuat să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățisez tare!”, a spus la un moment dat Monica Bîrlădeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: